Mimarlara, Mühendislere, Şehir Plancılarına Çağrı

Mimarlar Odası Antalya Şubesi bir çağrıda bulundu...

Bu çağrıya göre:

“Mimarlar, mühendisler ve şehir plancılarının Yapı Denetim Kanun Tasarı Taslağı ve 3194 Sayılı İmar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile ilgili imza ve faks kampanyası bir basın toplantısı düzenlenerek başlatılmıştır. İlk beş dakikada toplanan 150 adet imza T.C.Başbakanlığa ve T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ve T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü’ne içeriği bilinmesi amacıyla gönderilmiştir. Bundan sonra 1 ay içerisinde toplanan imzalar toplu olarak aynı adreslere gönderilecektir.

Düzenlenen bu etkinlik mesleğimizin, mesleki haklarımızın elimizden alınmasına, mimarları, mühendisleri sermaye şirketlerinde eleman yapma girişimlerine karşı yapılmakta olan eylemlerdir. Mesleğine saygı duyan, sahip çıkan tüm mimarları, mühendisleri, şehir plancılarını, eylemleri desteklemeye, imza ve faks kampanyasına katılmaya çağırıyoruz.

Faks Kampanyasına Katılım İçin: T.C.Başbakanlığın 0312 422 26 67, T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 0312 418 04 06 numaralı fakslarına ekte örneği gönderilen faks metnini ayrı ayrı göndermeniz gerekmektedir.

İmza Kampanyasına Katılım İçin: Size ekte sunulan imza kampanyası metninin son sayfasındaki “isim – soyisim – meslek – meslek odası ve sicil numarası” kısımlarını doldurarak imzalamanız ve tarayarak, (imzaların Kampanya’yı destekleyen aşağıdaki şubelerde toplanarak Başbakanlığa ve bakanlığa toplu gönderilmesi düşünüldüğünden) ilgili meslek odanızın Antalya Şubesi’nin aşağıdaki e-mail adresine, meslek odanızın Antalya Şubesi destekleyen şubeler arasında yer almıyor ise aşağıdaki dilediğiniz bir mail adresine göndermeniz yeterli olacaktır.”

Mimarlar Odası Antalya Şubesi: info@antmimod.org.tr
İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi: imoantalya@imo.org.tr
Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi: antalya@mmo.org.tr
Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi: antalya@emo.org.tr
Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şubesi: antalya@jmo.org.tr
Şehir Plancıları Mühendisleri Odası Antalya Şubesi: spoantalya@gmail.com

Haberin eklerinde ilgili metinleri bulabilirsiniz.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 11:00 – 18:00 arası yapılacak etkinliğin Facebook sayfası: https://www.facebook.com/#!/events/168826326622381/

Etiketler

Bir yanıt yazın