Dünya Mimarlık Festivali (WAF) Singapur’da Yapılacak

World Architecture Festival 2013, 2-4 Ekim tarihleri arasında Singapur Marina Bay Sands Oteli'nde gerçekleştirilecek. Ödüller için son başvuru tarihi 10 Haziran.

Dünyanın en önemli mimari etkinliklerinden biri olan World Architecture Festival 2013 (WAF-Dünya Mimarlık Festivali), 2-4 Ekim tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşecek. Bir mimari başyapıt olan Singapur Marina Bay Sands Oteli’nde gerçekleştirilecek olan WAF süresince dünyanın dört bir yanından gelecek olan mimarlar yeni fikir ve projeleri ele alacak ve ürünleri deneyimleyecekler.

65 ülkeden 2.000’i aşkın misafirin katılması beklenen ve altıncı kez düzenlenen WAF 2013’te, mimarlar, tasarımcılar ve planlamacılar, projelerini uluslararası uzman bir dinleyici kitlesine sunabilecekleri olağanüstü bir fırsattan yararlanacaklar. WAF kapsamında verilen çok sayıdaki ödül için başvurular ise 10 Haziran 2013 tarihine kadar kabul edilecek. Prestijli “Dünyada Yılın Binası” ödülünün yanı sıra, “Yılın Geleceğin Projesi”, “Yılın Peyzaj Projesi” kategorileri ile çok farklı sektörlerden geçen yıl içinde tamamlanan binalar için birçok alt kategoride de ödüller verilecek.

WAF’a katılarak mimari projelerini sunan katılımcılar eserlerini ve çalışmalarını uluslararası alanda tanıtmak açısından çok önemli bir fırsat yakalıyorlar. Ödüller için kısa listeye giren isimler, bunun yanı sıra en üst düzey DMF jüri üyelerinin sunacağı doğrudan geribildirimler ve tavsiyelerden de yararlanacaklar. Bu yıl düzenlenecek panelin konuşmacıları ise 3XN’den Kim Nielsen, WOHA’dan Richard Hassell ve Cox Ranyer ve Architects’den Michael Cox olacak.

DMF ödüllerine katılımlar ile ilgili detaylar, www.worldarchitecturefestival.com adresinde bulunabiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın