Bu Sergide Para Geçmiyor

Mimar/tasarımcı Selin Feyzioğlu, Sibel Özdoğan ve Güray Oskay tarafından düzenlenen, 40'a yakın sanatçının eserlerinin yer alacağı Değiş Tokuş Sergisi'nde eserler para karşılığı satılmıyor.

Adasanat ve Saint-Michel Lisesi özel bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor: Nisan ayında gerçekleşecek ve üç mimar/tasarımcı Selin Feyzioğlu, Sibel Özdoğan ve Güray Oskay tarafından düzenlenen karma bir çağdaş sanat sergisi olan Değiş Tokuş Sergi’de resimden heykele, özgün baskıdan seramiğe, fotoğraftan ilüstrasyona tüm eserlerin ortak noktası satılık olmamaları…

40’a yakın sanatçının eserlerinin yer alacağı sergide eserler para karşılığı satılmıyor; takas yöntemiyle değiş-tokuş ediliyor. Alıcılar sergi süresince arzuladıkları eserlerin yanlarına yapıştırdıkları küçük post-it kağıtları üzerine tekliflerini yazıyor. Bu teklifler fiyat hariç her şeyi içerebiliyor. Teklif süreci sonucunda teklifler arasında karşılaştırma yapıp, eserini belli bir teklife verip-vermemeyi seçen kişi ise sanatçının kendisi oluyor.

İki aşamalı ilerleyecek olan sergide alıcılar tekliflerini 12-14 Nisan tarihleri arasında Adasanat’ta verecek. 12 Nisan saat 19.00’da Adasanat Sergi Salonu’ndaki açılış ve kokteyl sırasında alınmaya başlanacak teklifler, 14 Nisan saat 20.00’da son bulacak.

Tüm teklifler toplandıktan sonra sanat eserleri verilen tekliflerle birlikte 15-29 Nisan tarihleri arasında Saint-Michel Lisesi Jeanne d’Arc Sergi Salonu’nda sergilenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın