Eryap, Yapı İstanbul Fuarı’nda

Eryap, American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler ile katılarak, ürünlerini fuardaki karşılıklı iki stant alanında sergileyecek.

Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 36.Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul Fuarı’na American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler ile katılarak, ürünlerini fuardaki karşılıklı iki stant alanında sergileyecek.

Eryap, karşılıklı iki stant üzerinde toplam 112 metrekarelik alanda yalıtım sektöründeki markalarını American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler’ı ziyaretçilerle 4. salonda buluşturacak.

İlk polimer dış cephe kaplaması ürünü olarak sektöre kazandırılan, 50 yıl kapsamlı garantili, Osmanlı mimarisi ile günümüz teknolojisinin harmanlandığı, farklı model ve renk çeşitlerine sahip American Siding, yüzde 55’e varan yalıtım özelliği ile kalıcı ve ekonomik yaşam alternatifleri sunuyor.

Silivri tesislerinde 2005 yılından beri üretilen Bonuspan markalı XPS Ekstrüde Polistiren ısı yalıtım levha ürünün düşük ısı iletkenliği sayesinde, mantolama uygulamalarında, çatılarda, temel-perdelerde ve frigofirik kamyon kasaları, soğuk hava depoları gibi çok farklı endüstriyel alanlarda kullanılırken, %50’lere varan ısı yalıtım özelliği ile binalarda enerji tasarrufu sağlıyor.

Polimerlerle takviye edilmiş bitüm ve yüksek dayanımlı taşıyıcı elemanlarla su yalıtımı sağlayan Focus Membran ile yapı ömrünü tehdit eden ‘su’ ve yalıtımı konusunda üstün başarı elde ediliyor.

Eryap, Bonuspan ürünü elde edilen deneyim ile 2009 yılında Bonusmax markalı Isı Yalıtım Paket Sistemi’ni sektöre sundu. Bu paket sistemle yalıtım ve mantolamaya tek bir ürünle çözüm üretiliyor.

2010 yılında pazara sunulan Winer markalı Polimer Kapı ve Pencere Sistemleri’nin, sağlamlığı ve geniş ürün yelpazesinin yanında, estetik yaklaşımları ısı ve ses yalıtımı ile birleştiriyor.

Focus Shingle ise çatı kaplama konusunda hafif, uzun ömürlü, estetik ve ekonomik çözümler sunuyor.

Yeni Nesil Taş Yünü: Wooler

Wooler, 5 Avrupa ülkesinden, alanında uzman 9 farklı firma ile yürütülen fizibilite çalışmaları neticesinde 2012 yılında Sakarya Hendek’te 60 bin metrekarelik sektörün en teknolojik ve çevreci taş yünü tesisinde üretildi.

Wooler, sahip olduğu ısı iletkenlik değeri ile mükemmel ısı yalıtımı sunarken, gürültüyü ve titreşimi emerek huzurlu ve sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıca 10000C üzerindeki sıcaklıklara dayanıklılığı sayesinde de TS EN 13501-1’e göre A1 sınıfı “yanmaz malzeme” olarak yapılarda tam yangın güvenliği de sağlıyor.

Wooler, üç yalıtımı bir arada sunarken kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, Alüminyum ve cam tülü vb. değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretiliyor. Çatılarda, dış cephede, ara bölme duvarlarda, yüzer döşemelerde, kazan ve tesisat yalıtımı olmak üzere birçok farklı alan ve sektörde tercih edilen Wooler, ısı değişimlerine karşı sahip olduğu boyutsal kararlılık, bina ömrünce böcek, mikroorganizma, çürüme, küf tutma ve paslanma gibi dış etkenlere karşı yapıları koruyor.

Konutlar, sanayi tesisleri, gemi inşası gibi farklı kullanım alanları olan Wooler marka taş yünü üretiminde, hammaddenin ergitilmesi sırasında açığa çıkan yüksek oranda sıcak yanmamış havayı, geri besleme ile üretim sürecinde tekrar kullanarak üretimde ihtiyaç duyulan enerji miktarı azaltılıyor. Wooler marka taş yünü yüzde yüz yerli hammadde ve son teknoloji ile üretiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın