SKM Projects+ “Retail Interior” Dalında Ödülünü Aldı

SKM Projects+; AVEALabs Müşteri Deneyim Merkezi projesi ile International Property Awards'ın Avrupa ayağı European Property Awards 2012 kapsamında layık görüldüğü Retail Interior ödülünü aldı.

Londra’da 24 Eylül 2012 akşamı düzenlenen ödül törenine, SKM Projects+ Kurucu Ortağı Hakan Sekmen ile CEO’su Aziz Alimirzayev katıldı.

Avrupa’nın en önemli ödülüne layık görülmekten mutluluk duyduklarını kaydeden Hakan Sekmen, “Proje danışmanlığı, konsept tasarımı, uygulaması ve teslim sonrası teknik destek hizmeti verdiğimiz projemiz büyük ilgi gördü” dedi.

International Property Awards Başkanı Stuart Shield de “Bu yıl European Property Awards’ta 29 Avrupa ülkesinden yüksek standartlı projeler yarıştı. Ödül kazanan şirketlerin kendi alanlarındaki profesyonelliği ve yeterliliği olağanüstü düzeyde” diye konuştu.

SKM Projects+’ı kutlayan AVEA Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin ise şu değerlendirmelerde bulundu:

“Yaklaşık altı aylık yoğun bir çalışmanın ardından kurulan AVEALabs Müşteri Deneyim Merkezi’nde yakın geleceğin teknolojileri deneyimleniyor. Finanstan eğlenceye, akıllı evden akıllı şehire, eğitimden yerel yönetimlere kadar pek çok sektörü ve kurumu ilgilendiren konsept uygulamalardan örneklerin sergileniyor. Merkezimiz; üniversite öğrencileri, araştırmacılar, şirketler ve teknoloji tutkunlarının yoğun ilgisini görüyor.”

Etiketler

Bir yanıt yazın