Knauf Arena’da Geleceğin Mimarlarına Ödül

3 Ekim'de açılan ve 7 Ekim'e kadar gezilebilecek olan Knauf Arena'nın ikinci gününde, Knauf 8. Proje Yarışması'nı kazananlara ödülleri verildi.

Kuru yapı sistemlerinde dünyanın lider kuruluşlarından Knauf’un düzenlediği ve yapı sektörünü İstanbul’da buluşturan Knauf Arena’nın ikinci gününde Knauf 8. Proje Yarışması Ödül Töreni yapıldı. Knauf’un bu yıl “Ören Yeri Giriş Hizmet Binası” temasıyla düzenlediği ve jürinin yanı sıra Facebook kullanıcılarının da değerlendirme sürecine katıldıkları proje yarışmasında, birinciliği Cansu Bulduk ve Oğuzhan Abdik alırken, Tuğçe Alkaş ikinci, Müge Cengiz ve Ceren Balkan ise üçüncü oldular. Birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL ve üçüncüye 1.000 TL’lik para ödülü verildi. İlk üçe girenlere, jüri mimari ofislerinin birinde staj imkanı da sunulacak.

Enerji tasarrufu için ısı yalıtımı şart

Knauf Arena’nın ikinci gününde, Prof.Dr. Gül Koçlar Oral ve Prof.Dr. Ayşe Erdem Aknesil’in katılımlarıyla “Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu” konulu bir panel de düzenlendi. Yapılardaki yetersiz ısı yalıtımından kaynaklanan enerji kayıplarına dikkat çeken uzmanlar, kışın soğuktan, yazın sıcaktan korunmanın tek yolunun sağlıklı bir ısı yalıtımı sistemi kurmaktan geçtiğini belirttiler.

Katılımın ücretsiz olduğu Knauf Arena’da yapı sektörüne yönelik 1.200’ü aşkın ürün, 150’den fazla sistem ve 24 farklı dayanım performansı sergileniyor. Knauf Arena hakkında ayrıntılı bilgiye www.knaufarena.com adresinden ulaşılabilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın