10. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması Sonuçlandı!

RAF Ürün Dergisi'nin 2016 Ocak sayısının kapağında yer alacak tasarım, arkitera.com editörlerinin ön elemesi ve jüri üyelerinin oylarıyla belirlendi.

Bu sene, Kapak Tasarım Yarışması için sloganımızı “RAF’a Kapak Olmak İster Misiniz?” olarak belirlemiştik. Yarışmaya 467 kişi tasarımlarıyla başvurdu. RAF Ürün Dergisi’nin 2016 Ocak sayısının kapağında yer alacak tasarım, Arkitera.com editörlerinin ön elemesi ve jüri üyelerinin oylarıyla seçildi.

2015 yılının kapaklarını tasarlayan tasarımcılardan oluşan seçici kurulda Aslı Yıldız, Cihan Sevindik, Onat Öktem, Seden Cinasal Avcı, Sertaç Erten ve Sıddık Güvendi jüri üyeliği yaptı. 16 Aralık – 17 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Arkitera.com editörleri oylaması sonrasında belirlenen ilk 25 tasarım üzerinden yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda Demet Çekiç’e ait olan  tasarım, RAF Ürün Dergisi Ocak 2016 sayısının kapağında yer almak üzere ödüle layık görüldü. Bununla birlikte 2017 Ocak sayısının kapak tasarımının seçileceği bir sonraki yarışmada da jüri üyelerinden biri olmaya da hak kazanan yarışmanın birincisi, 16 Gb iPad Air kazandı.

Birinciye ait tasarımı 2016 Ocak RAF Ürün Dergisi’nin kapağında görebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın