Amed Kentsel Araştırma Atölyeleri 2

6-7 Nisan 2019 tarihlerinde Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi ve Başka Bir Atölye birlikteliğinde ve Loading ev sahipliğinde kentsel çalışma atölyelerinin ikincisi yapılacak.

6 ve 7 Nisan 2019 tarihli ikinci haftasonu atölyesinde, hem mimariye alternatif belgeleme yöntemleri hem de güncel veri görselleştirme yöntemleri ile mimari belgelemenin teorik ve pratik bilgi paylaşımını sağlamak amacıyla Diyarbakır ve çevre illerdeki mimar, mimarlık ve tasarım öğrencileri bir araya gelmesi hedefleniyor. Ayrıca bu biradalıktan yaz okulu için de yöntem ve çerçeve araştırması ve tartışmasının da başlaması bekleniyor.

Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi ve Başka Bir Atölye’nin katkısıyla 6-7 Nisan’da gerçekleşecek buluşmada Mehmet Atlı, Pınar Aykaç, Eray Çaylı, Ali Kemal Çınar, Gül Köksal, Emre Özyetiş ve Merve Zelal Taştan araştırmalarını ve akademik/yaratıcı üretim süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Atölyelerin kolaylaştırıcıları tarafından önerilen konular etrafında başlayacak tartışmaların yaz okulu için altlık olması bekleniyor.

İki gün, iki farklı mekanda gerçekleşecek olan atölyede farklı alanlarda araştırma ve yaratıcı üretim yapan kişiler katılımcılarla araştırma ve üretim yöntemlerini paylaşacaklar.

6 ve 7 Nisan programı için tıklayın.

Etiketler

Bir yanıt yazın