P’not: “Tasarımın Doğası; Doğadan Öğrenmek”

ACE Mimarlık, 28 Mart Perşembe günü "Tasarımın Doğası; Doğadan Öğrenmek" konu başlıklı sunumu ile Oktan Nalbantoğlu'nu konuk ediyor.

28 Mart 2019 Perşembe akşamı saat 19:30’da Ace Ofis’te yapılacak olan sunuma dinleyici olarak katılmak için 0312 439 68 38-39-40-41 numaralı telefonlardan Ace Mimarlık’a ulaşılabilir. Etkinlik, katılamayanlar için Ace Mimarlık’ın Instagram ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlacaktır. Gelecek etkinlikler ise firmanın tüm sosyal medya hesaplarından güncel olarak takip edilebilir.


Yard. Doç. Dr. Oktan Nalbantoğlu

Oktan Nalbantoğlu 1963 yılında Van ilinin Erciş ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1986 yılında Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun oldu. Sırasıyla 1988 ve 1997 yıllarında Yüksek Lisans ve Doktora programlarını aynı üniversitede tamamladı. Halen Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi bölümünde görev yapan, tasarım stüdyosu ve meslek uygulama derslerini yürüten Oktan Nalbantoğlu ON Tasarım Kentsel Tasarım, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Ltd. Şirketinin sahibidir. Nalbantoğlu mezun olduktan sonra çeşitli kamu ve özel sektör kuruluşunda, yerel yönetim bünyesindeki tasarım ve uygulama ofislerinde ve uluslararası şirketlerde çalışmıştır. Otuz yılı aşkın bu sürede ulusal ve uluslararası birçok yarışmada dokuzu birincilik olmak üzere ödüller almış, jüri üyeliği yapmış ve çok sayıda kentsel tasarım, peyzaj ve mimari uygulama projesi gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirmiş olduğu projeler meslek odaları tarafından çok sayıda ödüle değer görülmüştür. Çeşitli konferans, toplantı ve seminerlere katılan Nalbantoğlu, çağrılı konuşmacı, panel ve atölye yürütücüsü ve düzenleyicisi olarak meslek ve eğitim hayatına katkılarda bulunmuştur.

Etiketler

Bir yanıt yazın