Arch+Dsgn Summit 2019

“Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 3.sü yapılacak olan Arch+Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımını içeren programıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncü kez gerçekleşecek. Baumit ana sponsorluğunda hayata geçecek olan zirve, ziyaretçileri bu sene mimarlık ve tasarım sektörlerinin etkili isimlerinin tema kapsamındaki sunumlarının yanı sıra, güncel konuların tartışılacağı zengin içerik ve paylaşımlarla dolu konferanslar ve panellerle ağırlayacak.

Dijital teknolojiler (CAD, CAM, CAE, FM, GIS), sarmalayıcı çevreler (VR ve AR), tasarımda bilgisayar ve insan etkileşimi, yapılı çevre ve tasarım alanında yapay zeka (AI), akıllı şehirler, şehir modelleme ve bunun gibi dünyadan birçok farklı alandaki örnek sunumlarla desteklenecek zirvede yer alacak panellerden biri olan “Mimarlığın ve Tasarımın Sınırlarını Yeniden Tanımlamak için Ne Gerekir/N Gereklidir?”, MRTS Mimarlık Ofisi Kurucusu Dr. Öğr. Üyesi Murat Sönmez moderatörlüğünde gerçekleşecek. Tamirci Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Can Tamirci, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Güleç Özer, İkikerebir Kurucu Ortağı Mimar Kutlu İnanç Bal ve Urban Atölye Kurucusu Mimar Nilüfer Kozikoğlu’nun katılımlarıyla konu, ziyaretçiler için tüm detaylarıyla incelemeye alınacak.

‘Pratiği Dışarı Taşımak’ paneli Praxis Kurucusu Peyzaj Mimarı Enise Burcu Derinboğaz moderatörlüğünde Uysalkan Mimarlık Kurucusu Mimar Rahmi Uysalkan ve Buda Mimarlık Kurucusu Mimar Burak Pelenk’in katılımlarıyla gerçekleşecek.

Zirve kapsamındaki bir diğer panel “Mimari ve Tasarımda Gelecek: Veri Tabanlı Bütünleşik (Tasarlama-Üretme-Yönetme) Yöntemleri”, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Birgül Çolakoğlu moderatörlüğünde Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Atilla Dikbaş, ODTÜ İnşaat Mühendisliği Yapı İşletmesi Öğretim Üyesi Dr. Onur Tokdemir ve BIM4TURKEY YK Başkanı Prof.Dr. Yusuf Arayıcı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın