Doğu Akdeniz Üniversitesi 9. Uluslararası Tasarım Haftası

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından bu yıl dokuzuncusu organize edilen Uluslararası Tasarım Haftası, 8 - 10 Mayıs 2019 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs, Gazimağusa’da yapılacak.

Etkinlik, tasarımın yaşamdaki merkezi rolüyle ilgili küresel toplumun farkındalığını aydınlatmaya yönelik güçlü bir ses olarak düşünülmektedir. Kurgulanmış etkinlikler dizisiyle seçili profesyoneller, sanatçı, mimar ve akademisyenlerin tasarım ve mimarlık ekseninde bir araya getirilmesi amaçlanmıştır. Etkinlik fikir, deneyim ve üretimin disiplinlerarası alışverişini uluslararası bir platformda teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Yurt içi ve yurt dışı kurumlardan gelecek katılımcılar ile düzenlenen organizasyonun bu yılki teması “IN / DEPENDENCE” olarak belirlendi. Bu yılın organizasyon takvimi, genel kamuoyunun dikkati ile sanat, tasarım ve mimarlık öğrencileri için seminerler, disiplinlerarası atölye çalışmaları, sunumlar ve benzeri etkinlikleri içeren üç günlük bir programdan oluşuyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi, atölye yürütücülerinin yanında kalacak yer sağlamak yolu ile 10 öğrenciyi misafir olarak ağırlayabilecek.

Etkinliğin kurgusunu ve geçmiş etkinliklerin içeriğini incelemek üzere etkinliğin web sitesi ziyaret edilebilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın