Yarıştay: Ulusal Mimarlık Yarışmaları Sempozyumu IV

Mimarlar Odası 46. Dönem Çalışma Programı kapsamında düzenlenecek "Yarıştay: Ulusal Mimarlık Yarışmaları Sempozyumu IV", 10-11 Kasım 2018 tarihlerinde İzmir’de yapılacak.

Mimarlar Odası 46. Dönem Çalışma Programı kapsamında; yarışmaların mimarlık gündemi ve öncelikleri arasında yer alması ve belirlenen başlıklarda mimarlık yarışmalar ortamında değerlendirmelerin yapılabilmesi için bir Yarışmalar Sempozyumu düzenlenmesini hedefledi. Bu çerçevede, 10-11 Kasım 2018 tarihlerinde İzmir’de “Yarıştay: Ulusal Mimarlık Yarışmaları Sempozyumu IV” yapılacak.

Sempozyumun amacı; yarışmalara dair deneyimlerin ve güncel sorunların ilgili tüm taraflarca – yarışmacılar, jüri üyeleri, düzenleyici İdareler ve Mimarlar Odası Birimleri – değerlendirilmesini ve tartışılmasını sağlayacak ortamın yaratılarak, yarışmaların daha nitelikli, adil ve verimli geçmesinin, yarışma yönteminin öncelikle kamu yatırımlarında ardından tüm alanlarda yaygınlaştırılması.

Mimarlık hizmetlerinin temininde yarışmalar yöntemini tercih eden idareler, bu yarışmalarda seçici kurulda görev almış olan jüriler, yarışmalar ortamına projeleriyle katkı koyan yarışmacılar ve yarışmalar ortamının adil, verimli, kaliteli geçmesini sağlamayı görev edinen Mimarlar Odası şubelerinin yarışma deneyimlerini aktaracakları etkinlik mimarlık meslek ortamının yanı sıra tüm ilgilenenlerin katılımına açık olarak düzenlenecek.

Sempozyum programı için tıklayın >>

Sempozyum Sekreterliği

Adres: Mimarlar Odası Genel Merkezi

Konur Sokak No:4 Kat:2 Kızılay / ANKARA

Tel: 0 312 417 37 27 Faks: 0 312 418 03 61

Web: www.mo.org.tr E-Posta: info@mo.org.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın