Kent Atölyesi: Lüleburgaz Sokakta Yaratıyor

Lüleburgaz Belediyesi'nin "2018 İnovasyon ve Tasarım Yılı" projeleri kapsamında düzenlenen ve Onaranlar Kulübü tarafından yürütülecek olan "Lüleburgaz Sokakta Yaratıyor" atölyesi 20, 21 ve 27 Ekim 2018 tarihlerinde Lüleburgaz'da yapılacak.

Etkinliğin tanıtım metninden: 

Lüleburgaz sokaklarında değişim yaratmaya hazır ol! Bu kent atölyesinde yaşadığımız sokaklar için fikir ve üretim gücümüzle birlikte yaratıyoruz!

Yaşadığımız kente ne kadar dokunuyoruz? Her gün işe, okula ya da bakkala giderken geçtiğimiz sokakları ne kadar sahipleniyoruz? Yaşadığımız evin dışındaki alanlar aslında ne kadar bizim? O alanların iyileştirilmesinden ne kadar sorumluyuz? İşte tüm bu soruların cevabını o alana sahip çıkarak, birlikte üreterek cevap arayacağımız bu kent atölyesinde üretimin demokratikleşmesini eğlenerek ve öğrenerek deneyimleyeceğiz.

Sen de tasarıma ve üretime ilgiliysen ve kentindeki sorunlara basit ama yaratıcı çözümler üretmek istersen açık çağrımıza cevap ver, sokak için ​Onaranlar Kulübü’nü​ birlikte yaratalım!

Atölye, başvurular arasından seçilecek yirmi beş kişi ile birlikte 20, 21 ve 27 Ekim 2018 tarihlerinde Lüleburgaz’da yapılacak. Atölyeye katılmak isteyenler buradaki form aracılığı ile 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 23:59’a kadar başvurularını Onaranlar Kulübü’ne iletebilecek. Katılımcılar ise 19 Ekim 2018 Cuma günü e-posta yoluyla duyurulacak.

Soru ve detaylı bilgi için ok@onaranlarkulubu.com üzerinden Onaranlar Kulübü ile iletişime geçilebilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın