Fuar Standı Projeleri Sergisi

Hacettepe Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları sergi, 22 - 30 Mart tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Güzel Sanatlar Fakültesi Giriş Galerisi'nde ziyaret edilebilir.

Hacettepe Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2017-2018 Güz Dönemi 3. sınıf öğrencilerinin İÇT 303 İç Mekan Tasarımı III Stüdyosu kapsamında hazırladıkları sergi 22 – 30 Mart tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Güzel Sanatlar Fakültesi Giriş Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

Stüdyo kapsamında yapı fuarında yer alması planlanan stand tasarımları üzerine çalışılmıştır. Tasarım süreci boyunca her proje için belirlenmiş; çeşitli firmalara ait anlamsal ve biçimsel özelliklerin analiz edilmesi, dönüştürülmesi ve mekansal karşılıklarının somutlaştırılması beklenmiştir. Bu kapsamda çalışılan projelerde firmaların kurumsal kimliği, grafik karakteri, yapım teknikleri, malzeme ve ürünleri, düşünce ve üretim felsefesi gibi pek çok kriter, fuar standının tasarlanması için kavramsal altlıklar oluşturmuştur.

Stüdyo Yürütücüleri: Prof. Hakan Ertek, Prof. Bilge Sayıl Onaran, Doç. Selin Sepici Mutdoğan, Ek Öğr. Gör. Ali Ergin, Arş. Gör. Sırma Bilir, Arş. Gör. Emre Dedekargınoğlu, Arş. Gör. Dilara Tüfekçioğlu, Arş. Gör. Şehnaz Camcı, Arş. Gör. Erdem Yücetürk.

Etiketler

Bir yanıt yazın