Ersa ile Mekanlar: Çalışma

Ersa Mobilya tarafından düzenlenen tartışma dizisinin ilki, "Ersa ile Mekanlar: Çalışma" başlığı altında 13 Mart Salı günü SALT Galata’da yapılacak.

Ersa, farklı disiplinlerden profesyonellerin mekanlar hakkındaki bilgi ve deneyimlerini paylaşmasına olanak tanıyan bir etkinlik dizisini hayata geçirecek. “Ersa ile Mekanlar: Çalışma” başlığıyla 13 Mart Salı günü SALT Galata’da düzenlenecek ilk etkinlikte, çalışma mekanları tartışmaya açılacak. Çalışma kültüründeki değişim ile çalışma mekanlarının dünü, bugünü ve yarınının disiplinlerarası bir yaklaşımla ele alınacağı etkinliğe, dünyanın en büyük ofis mobilyası markalarından Haworth’un Çalışma Alanı Stratejisti Stefan Kiss de konuk konuşmacı olarak katılacak. 5 farklı oturumda 20 konuşmacının söz alacağı etkinliği izlemek için, www.ersamobilya.com/ersailemekanlar adresinden ücretsiz olarak kayıt yaptırılması yeterli.

“Ersa ile Mekanlar: Çalışma” etkinliğinin Gürhan Bakırküre’nin moderatörlüğündeki ilk oturumunda Gökhan Bilgiç, Volkan Tarsus, Aydan Bozkurt, Eda Çarmıklı ve Markus Lehto, “Çalışma Mekanları Nedir? Ne Değildir?” soruları üzerine tartışacak. Kerem Erginoğlu’nun moderatörlüğündeki ikinci oturumda Yiğit Şatıroğlu, Emre Güneş ve Burak Ünder, çalışma mekanlarında verimlilik konusunu ele alacak. Banu Uçak’ın yöneteceği üçüncü oturumda Seyhan Özdemir, Ahmet Onur ve Alpay Er, çalışma kültürü ve mekanlarında trendlerin etkisini konuşacak. Nevzat Aydın, Filiz Akdede ve Arzu Ünal ise Duygu Merzifonluoğlu’nun moderatörlüğünde çalışma kültürünü yönetici bakış açısıyla yorumlayacak. Etkinlik, tüm moderatörlerin, günün değerlendirmesini yapacağı oturumla son bulacak.

“Ersa ile Mekanlar”, farklı disiplinlerden profesyonellerin mekanlar hakkındaki bilgi ve deneyimlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak üzere Ersa Mobilya tarafından düzenlenen bir tartışma dizisi. Mekanların geleceğine odaklanan etkinliğin danışma kurulunda, Gürhan Bakırküre, Aydan Volkan, Pınar Gökbayrak, Yalçın Ata, Aynur Yılmaz ve Banu Binat yer alıyor. Farklı mekanlara yönelik tekrarlanacak etkinliğin çıktıları, bu mekanların tasarımında rehber niteliği taşıyacak bir yayına dönüştürülecek. Yayına basılı olarak ve www.ersamobilya.com/ersailemekanlar adresi üzerinden ulaşılabilecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın