Beyoğlu Hafıza Yürüyüşü

Karakutu'nun düzenlediği Beyoğlu Hafıza Yürüyüşü, 16 Aralık 2017'de yapılıyor. 18-25 yaş arası gençlerin katılımına açık olan yürüyüşe 14 Aralık 2017 saat 20:00'ye kadar başvurulabilir.

16 Aralık 2017 Cumartesi günü İstanbul Beyoğlu’nda 18-25 yaş arası gençlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Beyoğlu Hafıza Yürüyüşü katılımcılarını arıyor. Yürüyüşe katılmak isteyenler 14 Aralık 2017, saat 20:00’ye kadar https://goo.gl/forms/lBo3R88qcoj8VBbl1 adresindeki başvuru formunu doldurabilirler. Kontenjan 12 kişiyle sınırlıdır.

Hafıza Yürüyüşü Etkinlik Dizisi Hakkında

“Hafıza Yürüyüşü, her gün önünden geçtiğimiz mekânların sessizleştirilen hikâyelerinin genç gönüllüler tarafından araştırılıp yürüyüşe katılanlarla paylaşıldığı bir etkinlikler dizisi. Açılış oturumuyla başlayan Hafıza Yürüyüşü, yönlendirici şifrelerin çözülerek mekanların bulunması ve buralarda genç gönüllülerle mekânın hikayesinin konuşulmasıyla devam ediyor ve günün deneyimlerinin paylaşılacağı bir kapanış oturumuyla son buluyor.
Hafıza Yürüyüşüyle ilgili detaylı bilgiye http://www.karakutu.org.tr/causes/hafiza-yuruyusu/ adresinden ulaşabilirsiniz.”

Daha fazla bilgi ve sorular için sevinc@karakutu.org.tr’ye yazabilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın