PechaKucha Night Eskişehir: Snap to Point

İlüstrasyon, mimarlık, tasarım, etkinlik, üretim, girişimcilik, akademi üzerine Pecha Kucha sunumlarının yapılacağı toplantı, 16 Aralık'ta Eskişehir Dublin Cafe & Irish Pub'ta gerçekleşecek.

Japonya’da Klein-Dytham Architecture ekibinin bir içeriğin kısa ve etkili bir şekilde aktarılmasını sağlamak için tasarladığı PechaKucha Night etkiniği Dünya genelinde 900’ün üzerinde şehirde düzenleniyor.

Gestalt Zone, tasarım kültürünü yayma ve yaratıcı girişimciliği geliştirme amacıyla Eskişehir’den yola çıkmış bir oluşum olarak, Mayıs 2015’ten beri, sevdikleri işlerin daha fazla kişiye ulaşması, yaratıcı kitlenin ilham alabileceği kişilerle iletişim kurabilmesi amacıyla PechaKucha Night Eskişehir etkinliğini düzenliyor.

16 Aralık’ta gerçekleşecek 9. etkinlik; ‘Snap to Point’ teması çerçevesinde üretim sürecindeki niyetlere, ilerlemelere ve gerçekleştirilenlere dikkat çekiyor. Kaynağını farklı dijital tasarım araçlarının CTRL/CMD + kısayollarından alan “Snap to Point” başlığı altında bu kez, kontrol ve yönetme komutlarını, üretim sürecinde var olan birey üzerinde sorguluyorlar. Jenerasyonların maruz kaldıkları değişim içerisinde akıntıya kapılan değil, akıntıya yön veren olması adına ışık olma arzusunda olup fikirden tasarıma, üretimden dönüştürmeye geçişteki kreatif mücadeleleri gözlemliyorlar

Her bir sunumun 6 dakika 40 saniye süreceği dokuzuncu etkinlikte ilüstrasyon, mimarlık, tasarım, etkinlik, üretim, girişimcilik, akademi üzerine konuşmalar olacak.

Konuşmacılar:

Melodi Simay Acar
Bademlik Tasarım Festivali
Başar Ünder
Ersin Soylu (Bambu Bisiklet)
Hakan Keleş
İlker İğdeli
Tuna Han Koç
Cihan Sevindik
Mert Tugen

Etiketler

Bir yanıt yazın