Jenerik Tasarımı Atölyesi

Tanıtımını yapmak istediğiniz işin akılda kalıcı olmasını ve kolayca dile dolanmasını sağlayacak jeneriklerin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız Hakan Yılmaz yönetimindeki Jenerik Tasarımı Atölyesi 17 Aralık'ta 6+1 Tasarım Atölyeleri'nde!

Jenerik Tasarımı (Title Sequence ya da Opening Title) bir videonun başında ve sonunda bulunan tanıtıcı görsellere ve yazılara verilen isimdir. Bu atölye çalışmasında katılımcılar, büyük stüdyoların jenerik tasarımı iş akışındaki her bölüm hakkında fikir sahibi olacaklar. Atölye sırasında proje oluşturma/rol dağılımı, başlık analizi, görsel deneyler, tipografi, grafik tasarım, 3 boyutlu çalışmalar, dikey kurgu/birleştirme, müzik&ses efekti konuları üzerine çalışılacaktır. Atölye çalışmasına katılmak için herhangi bir ön bilgi gerekmemektedir.

Tarih: 17 Aralık 2017, Gün: Pazar, Saat: 10:00-18:00, Süre: 1 Gün, 7 Saat
Detaylı Bilgi & Kayıt: https://www.6arti1.com/TR/Atolyeler/305/Jenerik-Tasarimi/

Hakan Yılmaz

1986’da İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde ders verdi. 2002 yılında görsel tasarım, hareketli grafik ve video prodüksiyon alanında çalışmaya başladı. 2006 yılında bir televizyon programı olan Akustikhane’yi tasarladı ve yönetmen koltuğuna oturdu. Akustikhane’nin başarısından sonra bir adım daha ileri giderek 2012 yılında ikiz kardeşi ile birlikte görsel tasarım ve hareketli grafik üzerine yoğunlaşan Awesome Bros ajansını kurdu. Yönetmen ve hareketli grafik tasarımcısı olarak birçok projede yer aldı. Ticari reklam işlerinin yanı sıra yeni medya alanında sanat projelerine de devam etti ve projeleri 2016/2017 yıllarında sergilendi. Aynı yıllarda yönetmenliğini yaptığı bir kısa film çekti.

Şu an Awesome Bros’da yönetmen ve hareketli grafik tasarımcısı olarak çalışmaya devam ederken bir taraftan da resimle ilgilenmektedir.

Etiketler

Bir yanıt yazın