BETONART Yazar Buluşmaları

BETONART yazarları ve okurlarıyla 9 Ocak 2016 Cumartesi günü, 17.00-19.00 saatleri arasında Mixer'de buluşacak.

Her sayıda farklı bir konuk editör işbirliği ile farklı bir temada hazırlanan mimarlık, tasarım ve sanat dergisi BETONART, şimdiye dek ele aldığı tema paralelinde gerçekleştirdiği buluşmalarda konuk editör ve yazarları kendi ofisinde ağırladı.

Dergiye katkıda bulunanların hem dergi ekibiyle hem de birbirleri ile tanışma, görüşme fırsatı bulduğu “BETONART Yazar Buluşmaları” yoğun katılımlarla gerçekleşti. Dergi ekibi, konuk editör ve yazarlarla o sayının hikayesinin paylaşıldığı, sayfalara sığmayanların akıllara takılanların hep birlikte tartışıldığı, tema ile sınırlı kalmayıp mimarlık, tasarım ve sanata dair gündemde ne varsa hepsinin konuşulduğu bu sohbetler artık Mixer’e taşınıyor ve okurların da katılımı ile genişliyor.

BETONART’ın Mixer ile ortak olarak gerçekleştireceği bir sonraki buluşmasında gerek entelektüel gerekse sosyal anlamda yeni bir çerçeve çiziliyor. Genç ve dinamik yapısıyla hem genç sanatçıları desteklemeyi hem de koleksiyonerlik kavramına yönelik bakışı değiştirmeyi kendine amaç edinen Mixer’in Sıraselviler’de açılan yeni mekânında düzenlenecek bu ilk buluşma ile Mixer, mimari ve sanatın kesiştiği noktaları sorgulamaya devam ediyor.

BETONART’ın Mixer’de yapılacak ilk buluşması mimarlık tarihinin en tartışmalı isimlerinden Adolf Loos üzerine hazırlanan “Adolf Loos ve Askıya Alınmış Diyalektik” temalı özel sayı için olacak.

Konuk editörlerden Can Onaner’in de katılacağı etkinlikte BETONART, yazarları ve okurlarıyla buluşacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın