Jeneratif Grafik Atölyesi

Tasarımının bugününü takip etmek isteyenler için Süleyman Yılmaz'ın Jeneratif Grafik atölye çalışması 11 Kasım Cumartesi günü 6+1 Tasarım Atölyeleri'nde yapılacak!

Jeneratif Grafik; görsel programlama yöntemiyle mimariden, 3 boyutlu tasarıma, sahne görsellerinden, interaktif yerleştirmelere kadar pek çok farklı alanda gerçek zamanlı grafikler üretmeye olanak tanır. Jeneratif Grafik atölyesinde katılımcılar, Touch Designer yazılımını kullanarak görsel programlama tekniğiyle alınan girdileri, gerçek zamanlı jeneratif grafiklere dönüştürme deneyimini yaşayacaklar. Atölye çalışmasına katılmak için herhangi bir ön bilgi gerekmemektedir.

Tarih: 11 Kasım 2017, Gün: Cumartesi, Saat: 10:00-18:00, Süre: 1 Gün, 7 Saat
Detaylı Bilgi & Kayıt: https://www.6arti1.com/TR/Atolyeler/175/Jeneratif-Grafik/

Süleyman Yılmaz

1986’da İstanbul’da doğdu. 2007 yılında üstün yetenek bursu ile girdiği İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde öğrenciyken sektör için iş yapmaya başladı. Farklı disiplinlerin birbirini beslemesinden keyif alan tasarımcı, 2012 yılında ikiz kardeşi ile birlikte kurduğu Awesome Bros’da grafik tasarım, hareketli görüntü, etkileşimli tasarım ve arayüz tasarımı üretiyor. Müzik, endüstriyel tasarım ve maker kültürü ile de yakından alakalı.

All Design, Behance Portfolyo Review ve Feyz’de konuşmacı/moderatör olarak yer alan Süleyman Yılmaz, Awesome Bros’da tasarım işlerine devam ederken kişisel sanat projelerini de üretmektedir.

Etiketler

Bir yanıt yazın