Kağıt Duvar Atölyesi // Paper Wall Workshop

İyi Tasarim / Good Design 2 kapsamında gerçekleşen atölyelerden Kağıt Duvar Atölyesi, 6-8 Ekim tarihlerinde İzmir Kültürpark'ta yapılacak. Atölye, başvurularınızı bekliyor.

Kentin boşluklarında kentlilerin, gündelik hayatta karşılaşabileceği farklılıklar için mekanlar üretmeyi önerir. Bu mekanlar, kentin akışkanlığı içerisinde gözden kaçan, “yok yer”e dönüşmekte olan boşluklara yerleşir. Atölye boşlukları görmeyi ve buralardaki ihtimalleri hayal etmeyi hedefler. Gündelik hayatın, kentin akışı ile artan hızına bir yavaşlık getirebilir miyiz sorusu ile mümkün mekanlar aranır. Boş zamanın mekanlarında kentlinin, kendine ve hayal gücüne dönüşü hedeflenir. Bu dönüşler, kentte birbirine yabancılaşmış olan kimliklerin ortak bir zeminde karşılaşmasına, tanışıklık kazanmasına olanak oluşturur.

Yürütücüler:
Ayçıl Yılmaz (Mimar)
Cansu Pelin Işbilen (Mimar)
Dilşad Aladağ (Mimar)
Elias Lindhoff(Mimar)/ Isveç

Başvurular tüm yaratıcı disiplinlerden 3. sınıf ve üzeri öğrencilerin katılımına açıktır. Katılım sayısı 12 kişi ile sınırlıdır, katılım durumunuz kayıt yaptırdıktan sonra size e-posta ile bildirilecektir.

Başvuru için, sizi ifade ettiğini düşündüğünüz proje görselleriniz ve bu atölyeye neden kaydolmak istediğinizi ifade eden bir paragraflık yazı ile paperwallworkshop@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın