Klasik Graffiti Atölyesi

Tarihinin zenginliği ile dikkat çeken sokak sanatı "graffiti" 14 Ekim'de Balat'a taşınıyor! Atölye, TabOne yürütücülüğünde 10:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacak.

Klasik Graffiti Atölyesi, sokak sanatlarının önemli bir parçası olan ve köklü bir geçmişe sahip Graffiti’ye odaklanıyor. Atölye çalışması boyunca katılımcılar bu güçlü kültürün geçmişi hakkında bilgi almanın yanı sıra eskiz yapımı, dış çizgi, renklendirme, gölgelendirme ve boyut verme gibi teknikleri uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı bulacaktır. Atölye çalışmasına katılmak için herhangi bir ön bilgi ve ekipman gerekmemektedir.

Tarih: 14 Ekim 2017, Gün: Cumartesi, Saat: 10:00-18:00, Süre: 1 Gün, 7 Saat 

Detaylı Bilgi & Kayıt: https://www.6arti1.com/TR/Atolyeler/244/Klasik-Graffiti/

TabOne

1981’de İstanbul’da doğdu. Subway Art, Spraycan Art ve Biz de Duvar Yazısıyız kitaplarından ve Wild Style, Beat Street gibi filmlerden etkilenerek 1993 yılında amatör olarak çizmeye başlayan TabOne, profesyonel anlamda ilk graffitisini 1996’da gerçekleştirdi.

Graffitici kimliğini, onu daha özgür kılan ikinci bir kişilik olarak gören sanatçı için kişinin kendine verdiği yeni isim, yaratılan bu ikinci dünyanın başlangıcı. Sonrasında ise herkesin kendi kurallarını koyduğu, writer’ların birbirleriyle tanıştığı, bu sayede geliştiği ve sürekliliğin sağlandığı bir oyun başlıyor.

Yıllar içinde hem kimliğini gizlemek hem de yeniliklere açık olmak adına değişik stiller deneyen TabOne, en çok New York Old School ve eski Alman stillerinden etkilenmiş. Sanatı; bu estetik çizgiden, arayış dönemlerindeki bazı yeni teknikler ve anlayışlardan besleniyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın