“MEDS Gent ’17” Tasarım Öğrencileri Buluşması Atölye Yürütücüsü Çağrısı

Uluslararası Tasarım Öğrencileri Buluşması MEDS (Meeting of Design Students) bu sene Belçika'nın Gent kentinde yapılacak. Atölyelerde yürütücü olmak için son başvuru tarihi 13 Şubat. Katılımcı başvuru tarihleri ise Mayıs'ta duyurulacak.

“Meetings of Design Students”, 2010 yılında öğrenciler ve çeşitli yaratıcı disiplinlerden genç profesyoneller tarafından kurulan uluslararası bir oluşum. MEDS her sene farklı bir ülkede, yaklaşık 200 katılımcıyla birlikte yapılıyor. Yaklaşık 30 ülkeden gençlerin katılımıyla 2 hafta boyunca workshoplar yapılıyor. Workshoplar, mimarlık, şehir planlama, peyzaj mimarlığı, endüstriyel tasarım, grafik tasarım, modacılık, fotoğrafçılık gibi yaratıcı disiplinlerden öğrencilere ve mezunlara açık.

MEDS, workhop düzenlemek isteyen adaylara çağrıda bulunuyor. Yürütücüler workshoplar boyunca, MEDS düzenleyicilerinin önerdiği ve brif verdiği 12 projenin yapılması için katılımcılara rehberlik yapacaklar.

Adayların uygulamak istedikleri projeyi anlatan sunumlar (3D görselleştirme, eskiz, resim, video vs.), motivasyon mektubu ve bütçe, ekipman gibi pratik bilgileri organizasyon ekibine 13 Şubat tarihine kadar göndermeleri gerekiyor.

Proje briflerine, başvuru detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Etkinliği ayrıca etkinliğin facebook sayfasından ve internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın