BizBize/Geometrik Pavyon Uygulama Atölyesi

BizBize'nin bu seneki ilk etkinliğinde "Eğik strüktür" ve "Denizli kumaşı" üzerine çalışacağız. 28-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tasarım Atölyesinin son başvuru tarihi 7 Ekim 2016.

Etkinliğe dair:

Günümüzde değişen toplum yapıları, terör olayları, kutuplaşan bireyler sükunetin, dinginliğin ve birlikteliğin önünde engel teşkil etmektedir. Aynı mesleği yapıp aynı amaç uğrunda çalışan kimseler dahi yavaş yavaş birbirinden ayrışmaktadır. Bu da birlikteliğimizin, beraber olabilmemizin önünde engel teşkil etmektedir. Bireylerin yalnızlaşması ve beraberce düşünebilme yeteneğini kaybetmesi BizBize’nin üretilmesindeki temel amaç olmuştur.

BizBize ile oluşturmak istediğimiz birlikteliğin ilk adımında Yrd.Doç.Dr. Gözde Kan Ülkü ve Muhammed Mustafa Çelik yürütücülüğünde bir “Sükunet Mekanı” üreteceğiz.

Üretilecek ürün DENİZLİ/PAÜ Kınıklı Kampüsünde kullanıma ve sergiye açılacak.

28-29-30 Ekim tarihlerinde yapılacak olan uygulama atölyesinde katılımcılar, tasarım ekibinin bulguları ve çalışmaları üzerine “Malzeme (x) olabilir mi?” sorusuna cevap arayacaklar.

Uygulama atölyesinde 1/1 ölçekte belirlediğimiz bir alanda tasarım atölyesinin verileri göz önünde bulundurularak bir inşa süreci geçireceğiz. 

Kimler Katılabilir?

Tasarım alanında düşünen, gönül veren ve bu alandaki bölümlerde eğitimine devam eden, mezun olmuş, yüksek lisans, doktora yapan arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Atölye hakkındaki detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.. Sorularınızı paumimarlik@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz.

Uygulama atölyesi başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Duyurular için Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz: https://www.facebook.com/paumimarlik/

PAÜ Mimarlık Topluluğu/DENİZLİ

Etiketler

Bir yanıt yazın