Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Proje Yönetimi Sertifika Programı

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan inşaat proje yönetimi sertifika programı 23 Ekim 2017 - 10 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Boğaziçi Üniversitesi tarafında gerçekleştirilen ve her yıl güz döneminde olmak üzere bir kez açılan “İnşaat Proje Yönetimi Sertifika Programı” nın 2017 yılı eğitim tarihleri açıklandı. Program 23 Ekim 2017 ile 10 Ocak 2018 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek. Programın danışmanlığınız da yapmakta olan ve İstanbul Smart Academy kurucusu Dr.Mehmet Sait Cülfik ‘in programın avantajları ile ilgili vurguladığı noktalar kısaca şöyle:

1. İki buçuk ay gibi kısa bir sürede, ancak bir yüksek lisans programında alınabilecek inşaat proje yönetimi derslerini alanlarında uzman akademisyen ve profesyonellerden alabilmek.
2. Eğitim dilinin Türkçe olması. Malum Boğaziçi Üniversitesinde master programları dahil eğitim dili İngilizcedir.
3. Programı tamamlayan ve eğitim sonundaki sınavı başarıyla geçenler Boğaziçi Üniversitesi’nden İnşaat Proje Yöneticisi Sertifikası almaya hak kazanacak.
4. Alınan dersler PMI’ın PMP sınavına girebilmek için gereken krediyi 35 kredilik eğitimi karşılamaktadır.
Programa inşaat projelerinin yönetiminde görev alan inşaat mühendisleri, makina mühendisleri, elektrik mühendisleri, kimya mühendisleri, diğer mühendisler ile mimarlar katılabilirler.

Kayıt ve detaylı bilgi için: BÜYEM | Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi, Bebek – İstanbul, Tel (212) 257 31 27. Eğitim Sorumlusu Esra Koşar

Detaylı bilgiye buradan da ulaşabilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın