MEDS Bucharest 2016: City of Contrast

Uluslararası Tasarım Öğrencileri buluşması (MEDS: Meetings of Design Students) bu yıl 1-15 Ağustos tarihlerinde, City of Contrast teması ile Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenleniyor.

Her sene Avrupa’nın farklı bir şehrinde düzenlenen kar amacı gütmeyen tasarım atölyesinin bu sene 7.si yapılacak. 35’ten fazla ülkeden  gelecek 200’den fazla tasarım öğrencisi, 1-15 Ağustos tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te birlikte çalışma fırsatı yakalayacak.

Mimarlık, endüstriyel tasarım, grafik tasarım ve sosyal bilimler gibi farklı disiplinlerden katılımcılar mekansal performanstan kentsel aydınlatmaya, kompütasyonel tasarımdan doğal malzemelerle inşaya, video dokümentasyonundan akustik uygulamalara kadar uzanan geniş bir spekturuma yayılan atölyelerde çalışabilecek.

Bu senenin teması City of Contrast. Adayların yaratıcılıklarını engellememek adına, başvuru kriterleri geçen sene olduğu gibi geniş tutuldu. Katılımcılar City of Contrast temasına uygun olmak suretiyle diledikleri şekilde bir ürün geliştirebilecekler. Poster, video, tshirt tasarlama, tema üzerine bir yazı yazma Pecha Kucha sunumu veya fotoğraf serileri hazırlama önerilen başvuru üretimlerinden sadece birkaçı. Başvuru için bu ürünlerin 15 Mayıs’a kadar MEDS Türkiye temsilcilerine iletilmesi gerekiyor.

Daha detaylı bilgi için katılımcı adayları  MEDS Türkiye temsilcileri Didem Ertem ve Ceylan Beşevli’ye medsturkey@gmail.com adresinden ulaşabilir. Ayrıca bu adresten de MEDS Bucharest 2016’ya dair bütün bilgilere ulaşmak da mümkün.

Etiketler

Bir yanıt yazın