Nefise, RHTM 2 Sanat Festivali’nde: Homo Ludens Ön Atölye

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 7-8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan RHTM 2 Sanat Festivali kapsamında konserlerin yanı sıra disiplinler arası atölyelere ev sahipliği yapıyor. Ütopya, Homo Ludens, Oturaklı ve İz başvuruları bekliyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 7-8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan RHTM 2 Sanat Festivali kapsamında konserlerin yanı sıra disiplinler arası atölyelere ev sahipliği yapıyor. Atölyeleri düzenleyen öğrenci topluluğu Nefise, ismini Sanayi Nefise Mektebi’nden alıyor. Akademi’nin (İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi) mimarlık, resim, heykel ve diğer bölümleri birleştirici gücünü canlandırmaya çalışıyor.

Ütopya, Homo Ludens, Oturaklı ve İz isimli dört farklı atölye açıklandı. Nefise bu atölyelerle farklı konuları irdeleyerek festival sırasında olması hedeflenen çalışmalara hazırlık yapıyor. Bu atölyelerin sonucunda ortaya çıkan fikirler Sanat Festivali sırasında ortaya konulacak. Homo Ludens, sorun çözme yöntemi olarak oyun teorisini kullanarak festival katılımcılarına oyun oynatacak.

Henüz açıklanmamış atölyeler için takipte kalmak ve daha fazla bilgi almak üzere facebook etkinlik sayfalarına bakabilir, atelyenefise@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Homo Ludens Ön Atölye hakkında bilgi almak için de Facebook adresini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın