EKODesign: Yeşil Motivasyon

Yapı-Endüstri Merkezi bu yıl 8. EKODesign Konferansı'nı, 9 Nisan 2015 Perşembe günü 09:00-17:30 saatleri arasında "Yeşil Motivasyon" teması ile YEM'de düzenliyor.

EKODesign 2015 kapsamında; “yeşil motivasyon” kavramının çevresel, ekonomik ve toplumsal boyutları ile ele alınacağı oturumlarda birbirinden beslenen birçok disiplinin temsilcisi bir araya gelecek. EKODesign 2015, ‘Günümüzde günlük konuşmalara kadar işlemiş “yeşil” ve “sürdürülebilir” olma etiketlerinin altında yatan kavramları, yaklaşımları içselleştirmek ve teşvik etmek adına “motive eden yeşil”in anlamı nedir?’ sorusuna yanıt arayacak.

Çevre, enerji ve su kaynaklarını gözeterek sürdürülebilir yapılaşma ve kentleşme konularında farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen EKODesign, “yeşil diyaloglar” formatıyla uzmanların birbirlerinden beslenmelerini ve zengin içeriklerle yeni sorular sordurarak, farklı pencereler açmayı hedefliyor. 

EKODesign 2015 sırasında sosyal medya üzerinden #ekodesign2015 etiketiyle twitter.com/YEMEtkinlik ve facebok.com/YEMEtkinlik sayfalarında soru ve görüş iletmek mümkün olacak.

Konuşmacılar, konuşma içerikleri ve etkinlik programı ile ilgili gelişmeler ve katılım için tıklayın

Etiketler

Bir yanıt yazın