4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi

Uluslararası Yeşil Çatı Derneği'nin (IGRA) ev sahipliğinde düzenlenen 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, "Doğayı Çatınızda Keşfedin" sloganı ile 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da!

“Kentlerde yeşile ayıracak yer kaldı mı?”

Bu soru kent yoğunlaşmasının yarattığı sorunlarla mücadele eden bina uzmanları tarafından tüm dünyada sıkça sorulur hale geldi. Başarılı çözümler ve yeşil çatı teknolojisindeki en yeni gelişmelerin tüm detaylarıyla tartışılacağı “4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi”, 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenleniyor.

IGRA (Uluslararası Yeşil Çatı Derneği) tarafından düzenlenen kongre, farklı kotlardaki 72.000 metrekarelik yeşil alanlarıyla tüm dünyanın dikkatini çeken Zorlu Center içinde yer alan Raffles Otel’de gerçekleşecek. Alanlarında ünlü, ulusal ve uluslararası konuşmacıların sunumlarının yer alacağı zengin bir içeriğe sahip kongrede, deneysel özel oturumlarla da uygulamacı ve uzmanlarla interaktif paylaşımlar yapılabilecek. Dünyanın dört bir yanından profesyonel katılımcıları ortak bir platformda ağırlayacak olan “Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 2015” için kayıtlar 2014 sonbaharında başladı.

Detaylı bilgi almak ve kayıt için tıklayın.

Facebook: facebook.com/igrc2015
Twitter: twitter.com/igrc2015

Etiketler

Bir yanıt yazın