Kentini Yenile, Kendini Yenile

Türkiye'nin büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, "Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme" konferansında sektör temsilcilerini bir araya getiriyor.

Yenilikçi yaklaşımının yanı sıra çevreye verdiği değerle doğa dostu üretim gerçekleştiren AKG Gazbeton, Yapı -Endüstri Merkezi işbirliği ile ülkemizde yapı sektörünün en güncel konularından biri olan kentsel dönüşüm süreci ve bu süreçteki inşaat faaliyetlerinin ve yerel yönetim stratejileri konularının irdeleneceği “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konulu konferansını, 11 Eylül 2014 Perşembe günü 14:00-17:30 saatleri arasında YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenliyor.

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek konferansta İTÜ Makine Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe, İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader ve İTÜ Mimarlık Fakültesi Yapı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihal Arıoğlu konuşmacı olarak yer alıyor.

Konferansta özellikle Avrupa’da bina yenileme çalışmaları ile tanınan İngiliz mimar Jamie Fobert de konuşmacı olarak yer alıyor. İngiliz Kültür Mirası “Tarihi Çevrede En İyi Bina” ve RIBA Londra 2014 Ödülü’ne de layık görülen Fobert, retrofitting üzerine “Doku ve Biçim” başlıklı bir sunum yapacak. Anlatımlarını Londra’nın tarihi dokusu içerisinde yer alan ve kültür projelerinden örneklerle zenginleştirecek Fobert, çağdaş mimarlık konusunu dinleyicileri ile paylaşacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın