2. Evateg Endüstri Günü

Kalkınma Bakanlığı ve Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlıkları destekleri ile Özyeğin Üniversitesi liderliğinde kurulan EVATEG'in ikinci endüstri günü 18 Haziran saat 13:30'da Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Reşat Aytaç Oditoryumu'nda gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl; Kalkınma Bakanlığı ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleri ile Özyeğin Üniversitesi liderliğinde Enerji Verimli LED ve OLED Aydınlatma Teknolojileri Araştırma Geliştirme Eğitim ve Uygulama Merkezi (EVATEG) kuruldu. 

Proje kapsamında LED-OLEDTV-Ekran teknolojileri ile ilgili dünya standartlarındaki üç adet Ar-Ge laboratuvarlarında termal, optik ve elektriksel modellemeler, ölçümler ve Ar-Ge çalışmaları yapılıyor. Ayrıca mobil LEDOİD demonstrasyon merkezinde Şile’de binlerce kişiye aydınlatma ve enerji verimililiği hakkında uygulamalı eğitimler verildi. Bu proje kapsamında 20-21 Ağustos 2013 tarihleri arasında Şile’de uluslararası Solidstate Lighting Workshop düzenlendi.

İkincisi gerçekleştirilecek EVATEG endüstri gününde; Enerji bakanlığı, Birleşmiş Milletler, Tübitak, Sektör ve Akademi temsilcileri son teknolojiler ve fon imkanları hakkında en yeni bilgiler paylaşacaklar ve laboratuvar tanıtımları yapılacak.

Program:

13:30 -15:00 Konuşmacılar
15:00- 15:30 Kokteyl
15:30- 16:30 Laboratuvar gezileri (3 laboratuvar)
16:30 -16.45 Kapanış

Etiketler

Bir yanıt yazın