Elçizimi Binalar: Çizim ile Tasarım Süreci

Sergi, 6-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında Bedesten, Lefkoşa'da izlenebilir.

INTBAU Kıbrıs sizleri INTBAU Geleneksel Uygulayıcılar Koleji (INTBAU College of Traditional Practitioners- ICTP)’nin ‘Elçizimi Binalar: Çizim ile Tasarım Süreci’isimli sergisinin açılış kokteyline davet etmekten mutluluk duyar.

Sergi Hakkında:
INTBAU Geleneksel Uygulayıcılar Koleji’nin (INTBAU College of Traditional Practitioners- ICTP) ‘Elçizimi Binalar: Çizim ile Tasarım Süreci’ isimli sergisinde, ICTP üyelerinin geleneksel ve moderni ustalıkla birleştirdikleri uygulama projelerinin yanı sıra, tasarım süreci eskizleri ve mimarların çevrelerinde etkilendikleri yerel mimari unsurlarının elle çizilmiş resimleri sergilenecek. ICTP, bünyesinde geleneksel yapı ve tasarım alanında uzmanlaşmış dünya çapında liderleri de içeren uluslararası üst düzey bir meslek örgütüdür.

Yeni ile eskiyi birleştiren ve bir çok farklı uluslararası platformlarda sergilenerek geleneksel değerleri yaşatmak isteyen çağdaş mimariye ilham kaynağı olan sergi, yeni geleneksel yapılar ile bunları yaratmaya yardımcı olan sanatsal beceriler arasındaki ilişkiyi irdeleyecek ve gözler önüne serecek bir nitelik taşımaktadır.

Etiketler

Bir yanıt yazın