2. Uluslararası Mimar Sinan’ı Anma Etkinliği

Etkinlik, 24 Nisan 2013 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Konferans Salonu'nda (8.kat) yapılacak ve saat 14:00'te başlayacak.

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından, geçen yıl ilki Prof.Dr. Semavi Eyice’nin katılımıyla düzenlenen Mimar Sinan’ı Anma Etkinliği’nin ikincisi, 24 Nisan 2013 tarihinde, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Konferans Salonu’nda (8.kat) yapılacak ve saat 14:00’te başlayacak.

2. Uluslararası Mimar Sinan’ı Anma Etkinliği çerçevesinde, bu sene sempozyum düzenlenmesi ve sergi açılması kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede düzenlenecek sempozyumun konusu “Le Corbusier ve Modern Mimarlık” olarak belirlenmiştir. Etkinlik çerçevesinde düzenlenecek, Le Corbusier’in Hindistan’daki yapılarını tanıtıcı sergi, “Contextual Architecture – an Indian Perspective” başlığıyla, yine aynı mekanda gezilebilecek.

Sempozyum bildirilerinin yer aldığı “Le Corbusier ve Modern Architecture” başlıklı, Le Corbusier’in Hindistan’da yapmış olduğu mimarlık çalışmalarını da görselleştiren kitap, sempozyum katılımcılarına ücretsiz dağıtılacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın