HP Yeni Ürünlerini Bir Basın Toplantısı ile Tanıttı

Yeni HP Designjet eYazıcılar mimarlık, mühendislik, inşaat ve tasarım profesyonelleri için kullanıcı deneyimini geliştiririyor.

HP başta mimarlık, mühendislik, inşaat ve tasarım profesyonelleri olmak üzere birçok kullanıcı için kullanım deneyimini geliştirecek yeni bir ergonomik tasarıma sahip olan iki adet web bağlantılı yazıcı tanıttı. Çırağan Palace Kempisnki İstanbul’da gerçekleşen etkinlikte HP Designjet T920 ve T1500 eYazıcı serilerinin Türkiye lansmanı yapıldı.

HP Türkiye Designjet Satış Müdürü Çağlar Uysal, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Müşterilerimiz fikirlerini gerçeğe dönüştürebilmek için daha verimli ve kullanıcı dostu araçlar aramayı sürdürüyorlar. Designjet yazıcının ilk kez piyasaya çıktığı günden bu yana geçen 20 yıldan fazla sürede HP tasarım, mimarlık ve inşaat profesyonelleri için geniş formatlı baskı çözümleri sunmayı sürdürüyor.”

HP Designjet’in Türkiye’deki ürün tanıtım toplantısında EVYAP Holding Donanım & Altyapı Yöneticisi Ahmet Söyletir ve İçtaş İnşaat Bilgi İşlem Uzmanı Semih Turnaoğlu da yeni eYazıcı serileriyle ilgili deneyimlerini paylaştılar.

Etiketler

Bir yanıt yazın