Karaoğlu Peyzaj İlk 25’te

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Harward Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), Türkiye'nin en hızlı büyüyen 25 şirketini araştırdı.

Araştırma sonucunda Karaoğlu Peyzaj yüzde 68’lik ciro artışı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 25 şirketi arasına girdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilen “Türkiye 25” değerlendirmeleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Türkiye 25 şirketleri, Başbakanlık tarafından 3-6 Aralık 2011 tarihleri arasında, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’in katılımıyla gerçekleştirilen ve İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Küresel Girişimcilik Zirvesi’nde açıklandı.

2008 – 2010 dönemindeki satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada yüzde 68’lik büyüme gösteren Karaoğlu Peyzaj Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 25 şirketi arasında yer aldı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 25 başarılı şirketinin dahil olduğu liste için zirvenin ardından ödül töreni düzenlendi. Karaoğlu Peyzaj adına ödül alan Nesrin Karaoğlu Otuzoğlu, “Hedeflerimizi herzaman büyük tuttuk. Bu hedefler doğrultusunda çalışıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığında şirketimiz Türkiye’nin en hızlı büyüyen 25 şirketi arasına girdi. 1993 yılından buyana Türkiye’de peyzaj sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bu yolculuğa yaşanabilir güzel bir çevre ve mekanlar yaratma tutkusuyla çıktık. Bugün 300’ün üzerinde çalışanımızla kendi sektörümüzde büyük bir pazar payına sahibiz. Peyzaj konusunda 18 yıllık deneyimimizle yurtiçinde ve yurtdışında bir çok proje ve başarıya imza attık. Türkiye’nin birçok bölgesinde ve yurtdışında peyzaj uygulamaları yapıyoruz. Dünya çapında kendi sektörümüzle ilgili yenilikleri takip ediyor ve sürekli kendimizi yeniliyoruz” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın