AURA Focus: Mimarlar Cephede

AURA-İstanbul'un kurucularından Kurtul Erkmen'in moderatörlüğünde Cem İlhan, Durmuş Dilekçi ve Melike Altınışık'ın konuşmacı olarak katılacağı "AURA Focus: Mimarlar Cephede" paneli 27 Mart akşamı AURA-İstanbul'da yapılacak.

Cephenin yapı elemanı olarak tarihsel perspektifle gelişiminin ele alındığı “AURA Focus – Yapıda Arayüz: Cephe” konferansı ile başlayan seri, mimari tasarım sürecinden uygulama tekniklerine, farklı coğrafyalardaki mimari çözümlerden enerji üreten teknolojilere kadar tüm yönleri ile incelenmeye devam ediyor.

Serinin ikinci etkinliğinde mimarlar, cephe üzerine yaklaşımlarını, mimari tasarım ve uygulama sürecinde hangi teknoloji, malzeme ve yöntemleri kullandıklarını kendi yapıları üzerinden ele alıyor.

Etkinliğe mimar, cephe danışmanı, yapı sektörü profesyonelleri, akademisyenler ve öğrencilerin katılması bekleniyor.

Eventbrite üzerinden kayıt ile katılım herkese açık ve ücretsizdir.

AURA Crea: Geleceğin Gökdeleni

AURA Focus paneli öncesinde, AURA-İstanbul Sertifika Programı katılımcılarına yönelik düzenlenen “AURA Crea: Geleceğin Gökdeleni” atölye ve yarışmasının proje sunumları ve jüri değerlendirmesi yapılacak.

Katılımcılar, gruplar halinde, üzerine inşa edilecek bir gelecek fikri üreterek, geleceğin gökdeleni senaryosu ile yola çıkıp, heykelsi kabuk ve cephe tasarımları üretecek.

Brigitte Weber, Cem İlhan, Durmuş Dilekçi, Melike Altınışık, Sabri Paşayiğit, Sibel Dalokay Bozer ve Ufuk Emin Akengin’in jüri üyesi olarak yer alacağı yarışmada, projeleri ile başarılı bulunacak üç kişiye Reynaers tarafından “Belçika Seyahat Bursu” ödülü verilecek.

Program Akışı

16:00 – AURA Crea – Proje Sunumları

18:30 – AURA Focus – Mimarlar Cephede Paneli

20:00 – Ödül Töreni ve Kokteyl

Etiketler

Bir yanıt yazın