AE ARMA- ELEKTROPANÇ’dan Bab Al Qasr’da Büyük Hamle

Abu Dabi'nin en lüks otel ve rezidans projelerinden Bab Al Qasr'ın teknik müteahhitlik hizmetleri AE ARMA- ELEKTROPANÇ tarafından yapılıyor.

Dünyanın en lüks binalarından kabul edilen ve toplam proje yatırımı 500 milyon Dolar’a ulaşacak Bab Al Qasr’ın sadece anahtar teslim teknik müteahhitlik hizmetleri proje bedeli 54,45 milyon Dolar olarak gerçekleşecek. Yüksek binalar konusunda uzman ve Avrupa, Asya ve Afrika’da birçok tanınmış projeyi tamamlamış olan AE ARMA-ELEKTROPANÇ, “Bab Al Qasr”‘a vermiş olduğu hizmetleri 2012 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edecek.

32 katlı ofis ve lüks konut kompleksinden oluşan Bab Al Qasr, sosyal tesislerin bulunacağı 5 podyum katı ve 4 bodrum katı ile birlikte 155.000 m2 toplam inşaat alanından oluşuyor. Proje kapsamındaki lüks otel 375 odaya sahip olacak ve lüks konut bölümünde 234 konut ünitesi yer alacak. Bab Al Qasr dış görünüşü maroken mimarisi izleri taşıyor.

BAE’nin ünlü sektör dergisi Construction Week, AE ARMA- ELEKTROPANÇ’ın Bab Al Qasr’da yaptığı işlere özel bölüm ayırırken konu ile ilgili AE ARMA- ELEKTROPANÇ Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan “Sekiz yıldan bu yana BAE’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Dünyanın en lüks binalarından kabul edilen Bab Al Qasr’da önemli projelerimiz arasında yer alıyor. Önümüzdeki dönemde yine önemli ve büyük kontratlarımız olacak. AE ARMA- ELEKTROPANÇ, heyecan ve hareket olan her ülkede var olmak istiyor. Mevcut ülkelerimize yenilerini eklemek ve bir dünya firması olmak için ciddi çabalarımız var” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın