International Conference on Energy and Sustainable Built Environment / Design Today, Save Future

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık, Şehircilik ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi ortaklığında, Enerji ve Sürdürülebilir Yapılı Çevre konularında uluslararası bir kongre düzenleniyor.

İstanbul Gedik Üniversitesi bünyesinde çalışan Mimarlık, Şehircilik ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi bir araya gelerek, Enerji ve Sürdürülebilir Yapılı Çevre konularında pratik yapmak, yeni fikirler ortaya koymak ve tartışmak için uluslararası bir kongre planlamıştır.

Akademisyenler, araştırmacılar, bilim adamları, mimarlar ve mühendisler; enerji ve sürdürülebilir yapılı çevre konusunda pratik yapmak için “Design Today, Save Future” başlıklı 1. Uluslararası Enerji ve Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansı’na (ICESBE 2019) davet edilmiştir. Konferans, uzmanların yeni fikirlerini, araştırma sonuçlarını, uygulamalarını ve alandaki deneyimlerini sunmaları ve tartışmaları için bu uluslararası forumu sağlayacaktır. Kabul edilen tüm makaleler, Web of Science (WoS) ‘da yayınlanacak ve seçilen yazılar, Gelecek Şehirler ve Çevre, SDÜ Uluslararası Teknoloji Bilimleri Dergisi, Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Dergisi gibi endeksli dergiler de dahil olmak üzere ortak dergilerde özel konularda yayınlanacaktır.

Konferans hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşılabilir. 

Etiketler

Bir yanıt yazın