Breadway Fırın ve Kafe

Lera Brumina ve Artem Trigubchak tarafından tasarlanıp uygulanan, fırın ve kafe hizmeti veren proje Ukrayna'da bulunuyor.

Ukrayna’nın Odessa kent merkezinde yer alan Breadway Fırın ve Kafe, kahvaltı ve öğlen yemeği servis eden, aynı zamanda fırın olarak satış yapan bir işletme.

Projenin mimarları Lera Brumina ve Artem Trigubchak’tan istenen davetkar ve hatırda kalan bir mekan yaratmaları idi. Mekanda zıt renklerden oluşan parlak bir renk ve desen paleti kullanılmasında karar kılındı.

Lera iç mekanın konsepti ve teknik kısım üzerinde çalıştı, Artem ise S&T architects’in ortağı olarak başladığı projeye serbest tasarımcı olarak devam etti ve projenin uygulamasını üstlendi.

Mekan işlevlerine göre üç bölüme ayrıldı. Fırın için kullanılan, derin-mavi bir paket servis alanı, mekanın merkezinde yer alan pembe bir bekleme bölgesi ve elinizle kahvenizle beraber bir kruvasan için durabileceğiniz açık yeşil bir alan.

85 metrekarelik fırın yüksek bir tavan ve geniş pencereler barındırıyor. İçeri giren ışığı vurgulamak için Ceramica Bardelli’den cilalı seramik karolar kullanıldı. Tavan yüksekliğini vurgulamak için ise özel üretim avizeler yerleştirildi. Sabit mobilyalar, masalar ve kanepeler de proje için özel tasarlandı.

Etiketler

Bir yanıt yazın