ERA Mimarlık 2018 Yaz Stajı Programı

ERA Mimarlık yaz aylarında ofis ve şantiye stajı yapmak isteyen öğrenciler için bir staj programı duyurdu.

Buna göre ERA Mimarlık’ın İstanbul Ataşehir’deki ofisinde veya İstanbul içindeki şantiyelerinde staj yapmak isteyen mimarlık, iç mimarlık ve şehir bölge planlama bölümünde okuyan 3. ve 4. Sınıf öğrencileri, 12 Şubat 2018’den itibaren bir ay boyunca ERA Mimarlık’a portfolyoları ile başvurarak bu programa katılma taleplerini iletebilirler. Başvurular arasında yapılacak değerlendirme ile ofis için 4, şantiye için 4 öğrenci seçilecek.

Minimum 30 iş günü boyunca staj  yapması beklenen öğrenciler, çalışma süresi boyunca gösterdikleri performanslarına göre şirket yetkililerince değerlendirilerek en başarılı bulunan iki stajyerden biri ERA’nın Çin’deki ofisinde, diğeri de Fransa’daki ofislerinde 1 hafta boyunca konuk edilecek.

Bu süre içinde bulundukları şehirde gözlemler yapma şansına sahip olacak öğrenciler aynı sürede ERA Mimarlık’ın yurtdışı ofislerinde devam eden projelerin üretim süreçlerini de izleyebilecekler.

Programa katılmak için 12 Şubat 2018’den itibaren staj@era-arch.com adresine öğrenciler CV ve portfolyoları ile başvurabilir.

Koşullar

  1. Stajyerler kesintisiz minimum 30 iş günü staj yapacak şekilde takvimlerini ayarlamalılar.
  2. Staj programı sadece Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümü öğrencilerine açıktır.
  3. Takvim
    a. Başvuru süresi 12 Şubat – 09 Nisan 2018
    b. Değerlendirme 16 Nisan 2018
    c. Staj süresi 1 Haziran- 1 Eylül arasında kesintisiz minumum 30 iş günü. 
  4. Staj çalışması süresince öğrencilerin performansları ERA Mimarlık bünyesinde oluşturulacak bir jüri tarafından değerlendirilir.
  5. Başarılı öğrencilerden seçilen ikisi, bir sonraki yıl ERA’nın yurtdışı ofislerinde (Fransa ve Çin) 1 hafta boyunca ağırlanır. Bulundukları bölgede mimari araştırma ve gezi yapmaları istenir. Bu geziden üretilecek araştırmaların sonucu daha sonra ERA Mimarlık’ta sunulur ve ERA Mimarlık Arşivine alınır.
Etiketler

Bir yanıt yazın