TSMD ve Yapı Sektörü Buluşması sektörü ikinci kez bir araya getirdi

"TSMD ve Yapı Sektörü Buluşması" 18 Ekim'de gerçekleştirildi.

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD), 2011 yılı içerisinde Ankara Kentpark AVM içerisinde, mimarlık ve tasarımın yanı sıra “Yapı Sektörü” ve “Kentsel Gelişim Politikaları” üzerine de çeşitli sergi, konferans ve etkinlik düzenlemek ve ilgili sektörler arası bir iletişim noktası oluşturmak üzere kurmaya karar verdiği Mimarlık Merkezi’ne finansal kaynak yaratmak için düzenlenen “TSMD ve Yapı Sektörü Buluşması”nın ikincisi gerçekleşti.

AB Bakanlığı’ndan Sivil Toplum Diyalogu Projesi kapsamında alınan hibe ile yaptırılacak olan Ankara Maketi’nin de sergileneceği Mimarlık Merkezi’nin yapımına, 15 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilen ilk “TSMD ve Yapı Sektörü Buluşması”ndan elde edilen gelir ile başlanmıştı.

Gelenekselleşmesi hedeflenen bu buluşmaların ikincisi, TSMD tarafından, 18 Ekim 2011 tarihinde, Swissotel’de gerçekleştirildi. Öğlen yemeği ile başlayan etkinlik, TSMD üyeleri, ilgili büroları temsil eden mimarlar ile yapı sektöründen gelen firma temsilcilerinin, tanışması, karşılıklı olarak süregiden projeler ve ürünler hakkında bilgi sahibi olunması ile devam etti. Karşılıklı bilgilenme sonrası daha sosyal bir atmosferde, kokteyl eşliğinde mimarlar ve yapı sektörünün temsilcilerinin bir araya gelmesi ile ikinci “TSMD ve Yapı Sektörü Buluşması” sona erdi.

İkinci “TSMD ve Yapı Sektörü Buluşması”na; Kale Seramik, Vitra, Ankara Aliminyum, Arçelik, Ardıç Cam, Koleksiyon, Guardian, Danfoss, Dorma, Fixa, Gerfloor, Seranit, Trakya Cam, Petra, Işıklar Pazarlama, Teka, Bien Seramik, Gaz Beton Üreticileri Birliği, AGK, ECA, Reynaers, Nurus, Schüco- Pimeks grup, Aspen gibi yapı sektöründe kendi alanında çalışmalarıyla önde gelen firmalar katıldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın