Açıkken Televizyon, Kapalıyken Sanat Eseri: Samsung Frame TV

Samsung’un 2017 yılında hayatımıza kattığı kişisel sanat koleksiyonu sergilemenin modern bir yolu olarak tasarlanan The Frame, renk kalitesinden koleksiyon genişliğine kadar birçok konuda yeni özellikleriyle yaşam alanlarına ve her tarza uyum sağlıyor.

Günlük Yaşam Alanları Sanatla Canlanıyor

55 ve 65 inç olmak üzere 2 farklı ekran boyutu bulunan QLED teknolojisine sahip The Frame TV, 1000’den fazla klasik sanat eserlerinden ve modern tablolardan oluşan zengin galerisi ile kullanıcıların kendi kişisel sanat koleksiyonunu oluşturmalarına ve istedikleri gibi düzenlemelerine imkan tanıyor.

Yüzlerce Tablodan Oluşan Bir Sanat Galerisi

Samsung’un The Frame TV modeli, televizyon kapalı olduğunda oluşan siyah ekran görünümünün Sanat Galerisi özelliği sayesinde bir sanat eserine dönüşmesine ve evin dekoruyla uyumlu hale gelmesine olanak sağlıyor. The Frame TV, Sanat Modu özelliği sayesinde ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlayarak yaşam alanının aydınlatmasına uyum sağlıyor ve ekrandaki içerik çok daha doğal bir görüntü kazanıyor. Hareket sensörü ile otomatik olarak açılıp kapanabilen The Frame TV aynı zamanda güç tasarrufu da sağlıyor.

Ünlü Ressamların Eserleri The Frame TV’de

Modern yaşamdan sahneler yaratan eserleriyle Claude Monet tablosu mu yoksa güçlü renkleriyle Edward Munch tablosu mu? The Frame TV bu ünlü tabloları yaşam alanlarına getiriyor. Kullanıcılar The Frame TV ile yüzlerce sanat eserini ekrana yansıtmanın yanı sıra kendi ekran koruyucu listesini de oluşturabiliyor.

Quantum Dot Teknolojisi ile Üstün Görüntü Kalitesi

The Frame, Samsung’un gelişmiş Quantum Dot Teknolojisini kullanarak hem TV programları hem de Sanat Modu’ndaki eserler için üstün görüntü kalitesi, zengin renk yelpazesi ve bir milyarın üzerinde renk tonu üreterek muhteşem bir izleme deneyimi sunuyor.

Kişiselleştirilebilir Özellik

The Frame TV koleksiyonunda yer alan siyah, beyaz, ceviz ve bej gibi çerçeve seçenekleri ile Frame TV’nin kişisel koleksiyon oluşturma özelliği sayesinde kullanıcılar çerçeveyle uyumlu olabilecek sanat eserini seçebiliyor ve istedikleri tüm anıları ekrana yansıtılabiliyor.

Görünmez İncelikte Bağlantı Kablosu ile Düzenli ve Minimalist Görünüm

Görünmez incelikte bağlantı kablosu ve duvara sıfır askı aparatıyla düzenli ve minimalist görünümü destekleyen The Frame, bu sayede yaşam alanlarındaki karmaşık görünümün de önüne geçiyor. The Frame TV aynı zamanda kullanıcılarına 55 ve 65 inç şeklinde iki farklı ekran seçeneği de sunuyor.

Frame TV’yi daha yakından tanımak için;

https://www.samsung.com/tr/tvs/the-frame/highlights/

Etiketler