ACO Qmax: Büyük Alanların Drenaj Çözümü

Otoparklar, karayolları ve havaalanları gibi büyük alan uygulamalarında kullanılmaya uygun tasarlanan ACO Qmax, yer altındaki boru tesisat işlerini de azaltıyor.

Yüksek hidrolik kapasite sağlamak için tasarlanan ACO Qmax, çok büyük alanlar içeren uygulamalarda yüksek kapasiteli drenaj sistemi talebini karşılamak için en uygun çözümü sağlıyor. Özgün tasarımı ile ekonomik kuruluma olanak veren sistem, orta yoğunluklu polietilenden (MPDE) imal ediliyor. Hafif ve son derece sağlam yapıda olması sayesinde ekonomik drenaj çözümü sağlamak amacıyla kanallar ile birlikte ya da bağımsız olarak kullanılabiliyor.

Yüksek Yükler Altında Çalışabiliyor

ACO Qmax, yüksek yükler altında çalışma yeteneğine sahip olmasıyla birlikte kullanıldığı mekânlarda çok yüksek akış oranı sağlıyor. Otoparklar, dağıtım merkezleri, karayolları ve havaalanları gibi büyük alan uygulamalarında kullanılan verimsiz geleneksel drenaj sistemlerine alternatif olarak Qmax, yer altındaki boru tesisat işlerini azaltarak hidrolik basınca karşı gerekli drenaj kapasitesi sunuyor.

Kraliçe İnovasyon Ödüllü Sistem

ACO Qmax, konektörleri ve bitiş kapakları dahil tam bir aksesuar yelpazesiyle basit ve kullanışlı, saha uygulamalarıyla eksiksiz bir ürün ailesi sunuyor. Her boyut için CE işaretli ve BS EN 1433:2002 sertifikalı F900’e kadar yük sınıfını destekliyor, benzersiz patentli tasarımıyla kurulum maliyetlerini en aza indiriyor.

ACO Qmax sistemi, aralarında 2006 yılında Birleşik Krallık’ta aldığı Kraliçe İnovasyon Ödülü de bulunan birçok ödül aldı.

__________

A: Büyükdere Cad. No:151, Yonca Apt. B-Blok Kat:1 D:20 34394 Zincirlikuyu – İstanbul
T: 0212 347 52 54
F: 0212 347 52 57
W: www.aco.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın