Modulo Şapaltı

Modulo Şapaltı ile 3 cm'den başlayarak istenilen ölçüde betonarme yükseltilmiş döşemeler oluşturulabiliyor.

Küçük ebatlı ve yerleştirilmesi çok kolay olan sistem, metal ayak + kompozit levhalı modüler yükseltilmiş döşemelere kıyasla çok daha ekonomik bir alternatif.

Modüler sistemin aksine zemin kaplamasını kaplama türü ve boyutları konusunda sınırlandırmıyor. Üzerine tuğla-gazbeton-alçıpan vb. her türlü bölme duvar rahatça yapılabiliyor. Modüler yükseltilmiş döşeme yapımının mümkün veya ekonomik açıdan mantıklı olmadığı her ticari alan 8-10 cm kuru şapla doldurmak yerine Modulo Şapaltı kullanılarak betonarme yükseltilmiş döşeme haline getirilebiliyor. Bu sayede şap altında kaybedilecek olan hacim yapının kullanım alanına dahil edilerek özellikle elektrik ve diğer tesisat geçişlerinde değerlendirilebiliyor.

Küçükyalı Ofis Park proje detayı ve görselleri:

1.350 m2 alanda hafif dolgu olarak H13 Modulo Şapaltı kör kalıpları kullanıldı. Kör kalıp üzerine kuru şap uygulaması yapıldı. Kolay ve hızlı kurulumu sayesinde imalat süresi ciddi oranda kısaldı. Alternatiflere göre en kolay ve ekonomik kat dolgusu gerçekleştirildi.

Link >>

Lapishan proje bilgileri ve görselleri:

Modulo Şapaltı H10 kullanılarak hem betonarme bir yüzey elde edildi, hem de oluşturulan şap altı boşluğundan elektrik ve mekanik tesisatı geçirildi. 874 m2 asansör önü dolgusu yapıldı. Ofis alanları için altından tesisat geçirilebilen yükseltilmiş döşeme yapıldı. Yapıya ekstra yük bindirmeden hafif bir dolgu yapıldı. Modulo Şapaltı’nın hızlı kurulumu sayesinde zamandan tasarruf sağlandı. Kör kalıplar katlar arasına ve kat içinde taşınması çok kolay oldu. Oluşturulan yüzey betonarme olduğu için her türlü kaplama malzemesi yüzeyde uygulanabilir hale geldi. Buat kapakları beton dökümü öncesinde kör kalıplarla birlikte yerleştirildi.

Link >>

C3 İş Merkezi proje bilgileri ve görselleri:

1.400 m2 alanda C3 İş Merkezi ticari binasında betonarme yükseltilmiş döşeme olarak Modulo Şapaltı tercih edildi. İçinden elektrik tesisatı da geçebilecek şekilde Modulo Şapaltı ile yapıya katma değer sağlandı. Belli açıklıklarla buat kapakları bırakılarak sonradan elektrik tesisatına müdahale imkanı sunuldu.

Link >>

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlük proje bilgileri ve görselleri:

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlük binasında 8.000 metrekare alanda betonarme yükseltilmiş döşeme olarak Modulo Şapaltı tercih edildi. İçinden elektrik tesisatı da geçebilecek şekilde Modulo Şapaltı ile yapıya katma değer sağlandı. Belli açıklıklarla buat kapakları bırakılarak sonradan elektrik tesisatına müdahale imkanı sunuldu.

Link >>

Water Garden Ataşehir proje bilgileri ve görselleri:

8.000 m2 alanda; teras katı açık alanın tamamında peyzaj dolgusu, zemin kattaki ofis ve dükkanlarda betonarme yükseltilmiş döşeme olarak Modulo Şapaltı kör kalıpları tercih edildi. Kolay ve hızlı kurulumu sayesinde imalat süresi ciddi oranda kısaldı. En hafif, en kolay ve en ekonomik yükseltilmiş döşeme uygulaması yapıldı.

Link >>

 

W: sapalti.absyapi.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın