Baumit Hazır Dekoratif Kaplamalar

Dış cephelere yeni fikirler, dokular ve renkler...

Son kat kaplamalar sahip oldukları çeşitli fiziksel özellikler ve bağlayıcı maddeler sayesinde duvarları dış etkilere ve mekanik yıpranmalara karşı koruyor. Baumit’in geliştirdiği Hazır Dekoratif Kaplama ürünleri aynı zamanda konutların dış cephe tasarımları için yeni fikirler yaratılmasını da sağlıyor.

Bugüne kadar geliştirilmiş en inovatif doku alternatifleri sunan Baumit CreativTop, isteğe göre şekillendirilebilme özelliği ile yaratıcılığı ön plana çıkarıyor. CreativTop, ipeksi dokudan çizgi dokuya, düz yüzeyden kaba dokuya, vb. sayısız dış cephe dokusu uygulama imkanı sunuyor. İçerdiği boya sayesinde, hazır dekoratif kaplamalar uygulandıktan sonra tekrar üzerine boya uygulaması yapılmasına ihtiyaç duymuyor. Life® kartelası ile de renklendirilebilen dokular, binanın dış cephesinde farklı bir karakter oluşturabiliyor. Life®’ın sunduğu 888 renk alternatifi içinde bulunan koyu renk alternatifleri binalara netlik ve karakter kazandırırken aynı zamanda özel olarak yaratılan mimari detayları da vurguluyor. Serinin açık renkleri ise binalara hafiflik hissi verirken yüzeylerin temiz ve çekici görünmesini sağlıyor.

Baumit dış cephe ısı yalıtım sistemleri ile mükemmel şekilde uyumlu olan Hazır Dekoratif Kaplama ürünlerinin yüksek kaliteli pigmentler ile yaratılan canlı renkleri, ilk günkü parlaklığını uzun yıllar muhafaza edebiliyor. Yüksek su buharı geçirgenliği ve su iticiliğe sahip ürünler, duvarlarda nem ve küf oluşumunu engelliyor.

Baumit Hazır Dekoratif Kaplama ürünleri ile renk ve dokuları kombine ederek sonsuz tasarım alternatifleri yaratmak mümkün.

 

A: Esenşehir Mah. Barajyolu Cad. Hale Sok. No:10-B 34776 Dudullu, Ümraniye – İstanbul
T: 0 216 680 34 00
Baumit Müşteri Hattı: 0850 480 7 480
W: www.baumit.com.trwww.facebook.com/BaumitTurkiye

Etiketler

Bir yanıt yazın