Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği 50. Yıl Logo Tasarım Yarışması

Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 50. yıla özel bir logo/amblem tasarımı elde etmek amacıyla düzenlediği yarışmanın son başvuru tarihi 16 Aralık 2016.

Konu ve Amaç

Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kuruluşunun 50. Yılını ön plana çıkarmak; zorlu göç süreçlerinden geçerek Türkiye’ye yerleşmiş Prizrenlileri bir arada tutmak, destek olmak ve köklerinin bulunduğu Prizren’e sahip çıkmak amacı ile kurulan derneğin genç, başarılı, dinamik tasarımcıların hazırlayacağı logo ile 50. Yılı kuruluş yıldönümü olan 2017 yılına özel “50. Yıl logosunun / ambleminin” hazırlanmasıdır.

Uyarı: Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kurumsal logosunun yenilenmesi beklenmemektedir. Bu yarışma Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kurumsal logosunun yenilenmesi için değil, 50. yıla özel bir logo/amblem çalışması için düzenlenmektedir.

Kimler Katılabilir

Yarışma, başta Türkiye ve K.K.T.C.’deki güzel sanatlar fakültelerinin öğretim kadroları ile grafik tasarım lisans ve lisansüstü öğrencileri olmak üzere, tüm grafik tasarımcılara ve ilgi duyan ve 18 yaşını doldurmuş herkese açıktır. Daha önce başka yarışmalarda ödül almış veya yayınlanmış çalışmalar yarışmaya kabul edilmeyecektir. Yarışmaya çalışmalarını gönderenler, tasarımların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır. Yarışmaya katılmak için Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından hazırlanmış başvuru formu, eksiksiz ve doğru olarak doldurularak, amblem/logo çalışmasıyla birlikte teslim edilmelidir. Yarışmaya her yarışmacı en fazla 3 tasarımla katılabilir. Bu yarışmaya, Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği çalışanları, yarışmada jüri üyesi ve sekreter olarak görev alanlar ile birinci derece yakınları katılamazlar.

Yarışma Takvimi

  • Son Teslim : 16 Aralık 2016, 17:00
  • Seçici Kurul değerlendirmesi : 19 Aralık 2016
  • Sonucun ilan edilmesi : 23 Aralık 2016

Seçici Kurul

Seçici Kurul Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından belirlenen toplam 4 üyeden oluşacaktır.

Ödül

1 haftalık Balkan ülkeleri gezisi olarak belirlenmiştir.

Teslimat Adresi

Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği
Teslim Alan Kişinin Adı ve Soyadı : Serkan Vural
Adres:Kemalpaşa Mah. Atatürk Bulvarı Lale Apt. No:50/2 Aksaray-İstanbul-Türkiye
Telefon: +90 212 522 45 15
Fax : +90 212 522 45 34
Web: http://www.prizrenliler.org
E-mail: info@prizrenliler.org

Yarışma şartnamesini buradan inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın