Onaranlar Kulübü’ne Hoş Geldiniz!

Kadıköy sokaklarını güzelleştirmeyi, arızalı alanları ufak müdahaleler ile onarmayı amaçlayan Onaranlar Kulübü ile tanışın...

Son zamanlarda Kadıköy sokaklarında yeni, eğlenceli uygulamalar görmeye başladık. Gündelik hayatta gözümüzden kaçan arızaları onarmak, kötü tasarlanmış alanları ufak bir müdahale ile eğlenceli bir görünüme kavuşturmak amacıyla yola çıkan ekip kendine Onaranlar Kulübü adını vermiş. Ufuk Emin Akengin, Furkan Bakır ve Doğukan Güngör tarafından kurulan gönüllü oluşumun etki alanı, ekibe katılmak isteyen diğer gönüllüler ile büyümeye devam ediyor.

Kaldırımlarda konuşlanmış telefon kutularına saksılar yerleştirmek, Babalar Günü’nde kaldırımları koruyan babaların kafasına Darth Wader kafasını kondurmak, su fışkırtan muslukları ufak bir aparat ile daha kullanışlı hale getirmek veya binaların cephesinde yer alan yağmur suyu borularını 3D baskı maskeler ile donatmak OK’un işlerinden birkaçı.

Siz de Kadıköy sokaklarına dair keyifli fikirlerinizi harekete geçirmek için Onaranlar Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Ekibin etkinliklerini Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın