Türkiye Projeleri 2: Spor Yapıları Paneli

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin ikincisi, Seranit Grup markası olan Vanucci Mutfak&Banyo sponsorluğunda, “Spor Yapıları” teması ile 19 Kasım 2015 saat 15:00'da Trabzon Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılıyor.

Türkiye Projeleri panel serisi ile farklı yapı türlerinin mimarı, işvereni, mühendisi, kamu ve yüklenici tarafı ile farklı açılardan ele alınması hedefleniyor. Basılı ve görsel medyada ulaşabildiğimiz yapının tasarım, yapım sürecindeki deneyim ve serüvenleri ile izleyiciye aktarılarak, genel çerçevede bir farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Serinin ikinci konusu Spor Yapıları olarak belirlendi. Konuya yönelik Azaksu Mimarlık’ın Trabzon’daki Spor Yapıları Projeleri’nin mimarları, işvereni ve mühendislerinin katılımıyla çeşitli açılardan tartışılması planlanıyor.

Prof.Dr. Ayhan Usta’nın moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde Azaksu Mimarlık’tan Adnan Aksu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden Prof.Dr. Ali Asasoğlu, EPP Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. Etüd Proje Müdürü Bora Soykut ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’ndan temsilci konuşmacı olarak yer alacaklar.

Program:

15:00 Açılış Konuşmaları

15:10 Panel

Prof. Dr. Ayhan Usta (Moderatör)
İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü

Adnan Aksu
Azaksu Mimarlık

Prof. Dr. Ali Asasoğlu
Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü

Bora Soykut
EPP Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

17:00 Kokteyl

Etiketler

Bir yanıt yazın