Mimarlar Tatilde!

#mimarlartatilde hashtagi ile tatil anılarınızı fotoğraflayın ve bizimle paylaşın. Instagram üzerinden en çok beğenilen fotoğraf sizinkisi olsun ve Arkitera Mimarlık Merkezi'nin hediyelerini kapın!

Tüm kış ve ilkbahar boyunca hep bir ağızdan “Mimarlığı Seviyorum” diye haykırdık, “Mimarın Masası” diyip çalışma ortamlarımızı paylaştık. Kimi zaman yaşadığımız fiziksel çevreye eleştiri oklarını yöneltip “Kent Suçları“nı birbirimizle paylaştık…

Ama artık mevsim yaz, ortalık cıvıl cıvıl. Önümüzde rahatlayıp dinleneceğimiz, tüm sıkıntılarımızı unutturacak kadar eğleneceğimiz bir tatil var.

Mimarlar, plancılar, tasarımcılar nasıl ve nerede tatil yapar? Tatil sizin için nedir? Tüm bu ve tatile dair aklınıza kalan her şeyi bizimle paylaşın.

Instagram, Twitter, Facebook… Sosyal medyanın tüm olanaklarını kullanmaktan çekinmeyin. Haydi siz de #mimarlartatilde hashtagi ile anlarınızın karelerini bizle paylaşın! 1 Eylül 2012’ye dek sürecek sosyal medya kampanyamızın bir parçası olun… 

Instagram üzerinde paylaştığınız fotoğraf en çok beğenilen olursa, Arkitera’dan bir seyahat kitap seti kazanacaksınız. Unutmayın, bu seyahat kitap setlerinden sadece 3 tane var, neden biri sizin olmasın?

İyi tatiller!

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın