Fıratpen’in En Güçlü Penceresi: POWER 75

75 mm profil genişliği, 3 mm et kalınlığı ve 6 odacıklı profil tasarımı ile kusursuz ısı ve ses yalıtımı. Modern ve prestijli projelerin daha fazla ısı ve ses yalıtımı ihtiyacına çözüm arayanlar için geliştirilen POWER 75 sistem bütünlüğü sunuyor.

PVC Pencere sistemlerinde gücün simgesi olarak tasarlanan Fıratpen Power 75 Serisi, pencere performans kriterleri en üst seviyede tutularak, statik ve yalıtım açısından en güçlü pencere hedefiyle Fırat innovative serisinden tasarlandı.

Sistem profilleri 3 mm et kalınlığına sahip olurken, sistemi oluşturan ana profiller olan kasa, damlalıklı kanat ve kilitli kapı profilleri şekilsel olarak sağladıkları üst seviyede atalet momentleri ile yüksek yapılar ve geniş açıklıkların kapatılmasında yüksek performans sağlayabiliyor. Yapılan güvenlik testlerinde 3000 Pa (245 km/h) değerine kadar ulaşıldı.

Power 75 sistemi tasarlanırken en düşük ısı iletim katsayısı değeri hedeflenerek çalışmalar tamamlandı. Sahip olduğu 5 farklı çıta profili ile 40 mm ye kadar cam ünitesi kullanılabiliyor. Power 75 sistemi sahip olduğu Uf: 1,3 W/m2K ve Uw: 1,00 W/m2K değerleri ile üst seviyede ısı yalıtımı sağlayabiliyor. (Ug: 0,7 W/m2K)

  • A Sınıfı et kalınlığı ile pvc doğrama, pvc profil standartlarında yakalanabilecek en üst mukavemet değerleri elde edilebiliyor.
  • Sistem 6 odacıklı olup yüksek ses ve ısı izolasyonu sağlanıyor.
  • Pencere sisteminin sahip olduğu yüksek mukavemet değerleri sayesinde yüksek yapılarda rüzgar yüklerine karşı gerekli mukavemet değerlerine ulaşabiliyor.
  • Tasarım avantajı sayesinde yağmur suları pencere dışına rahatlıkla ve hızlı şekilde tahliye ediliyor.
  • Tercihen kullanılan EPDM ya da TPE contalar uzun yıllar UV ışınlarına dayanım sağlayarak en yüksek seviyede ısı ve ses yalıtımı sağlanıyor.

 

A: Türkoba Mah.Fırat Plastik Cad. No:23 Büyükçekmece İstanbul / TÜRKİYE
T: 0212 866 4141-4242
F: 0 212 859 04 00
W: www.firatpen.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın